Український артист Потап об'єднався з співаком Олегом Винником для виконання пісні українською мовою. Відео було опубліковано на сторінці Олега Винника в Instagram.

Пісня, слова і музику до якої написав сам Потап, стала саундтреком до зіркової комедії "Скажене весілля". Головні ролі у довгоочікуваному фільму будуть грати артисти української естради. Повідомляється, що Потап став музичним продюсером цієї комедії.

"Куражно, весело і "по-скаженому" записали пісню на студії. Кліп вийшов дуже класним!" – розповів про нову пісню Потап.

Режисером відео став Леонід Колосовський, а зняли відео MOZGI Production. Комедія "Скажене весілля" вийде на екрани кінотеатрів з 4 жовтня 2018 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Після того, як я побачив сцену з Олегом у фільмі, відразу зрозумів, що бути дуету! Ми зустрілися, все обговорили, і вже на наступний день куражно, весело записали пісню на студії. Взагалі, унікальна ситуація, коли двоє різнохарактерних харизматичних чоловіків зустрічаються на одному знімальному майданчику: співають, танцюють і грають на музичних інструментах. Кліп вийшов дуже гарний!" - говорить Потап.

Олег Винник
Олег Винник

"Я дуже щасливий і задоволений, що все сталося так легко і весело. Коли разом збираються драйвові люди, які знаходяться на одній хвилі - відбуваються справжні речі, які називаються творчістю. Але найголовніше, що нас об'єднує - бажання нести любов!"

Потап
Потап

Раніше ми писали, що 8 вересня в Чугуївському районі на Харківщині, недалеко від села Малинівка, утворився величезний затор. Жителі обласного центру та всіх районів з'їжджалися на вечірній концерт, який проходив у населеному пункті в рамках фестивалю "Весілля в Малинівці - плюс". Хедлайнером концерту виступив Олег Винник.

Нагадаємо, на концерт до Винника з’їхались усі вовчиці одразу.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", повелитель вовчиць Винник розповів про своїх брутальних "хлопчиків".

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Винник влаштував фотосесію з чоловіками.