Увечері 8 вересня в Чугуївському районі на Харківщині, недалеко від села Малинівка, утворився величезний затор.
Жителі обласного центру та всіх районів з'їжджалися на вечірній концерт, який проходив у населеному пункті в рамках фестивалю "Весілля в Малинівці - плюс". Хедлайнером концерту виступив Олег Винник.

винник


У соцмережах очевидці публікували фото і відео черг з машин на в'їзді у Вільшанку. Станом на 19:00 8 вересня довжина її становила 13 кілометрів.

пробка

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

пробка


Нагадаємо, днями Олег Винник запропонував своїм фанатам цікаве заняття, а саме вгадати зірку його нового кліпу.
У новому відео на пісню "Ти в курсі" він з'являється в шести образах, у кожного з яких є реальний прототип.
Цікаво, що кожен з них - світова знаменитість. Спробуйте самі вгадати цих зірок, якщо що – ми допоможемо.

Варто додати, що насправді загадки не такі вже й складні, принаймні для тих, хто цікавиться музикою 80-90-х років минулого століття або принаймні має про неї принаймні поверхове уявлення.
Всі одразу ж запам’ятали аксесуар, який з'являється в кліпі – червоні довгі рукавички. Вони викликали найбільш бурхливе обговорення в YouTube.

винник


Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український співак Олег Винник став гостем програми Анатолія Анатоліча "Зе Інтерв'юер".
Зірка української естради розповів досить багато фактів з особистого життя, і звичайно про те, скільки людей його охороняє, і які машини йому подобаються.

Родзинкою на торті зізнань виявилася сума, в яку обійшовся Віннику його перший кліп "Аромат моєї мрії".

винник


Також Знай.ua писав про те, що один з найбільш затребуваних артистів української естради Олег Винник різко розкритикував журналістів відомого телеканалу 1+1, які нещодавно випустили в ефір скандальний ролик про його особисте життя.