Відомий український співак Олег Винник став гостем програми Анатолія Анатоліча "Зе Інтерв'юер".

Зірка української естради розповів досить багато фактів з особистого життя, і звичайно про те, скільки людей його охороняє, і які машини йому подобаються.

Родзинкою на торті зізнань виявилася сума, в яку обійшовся Віннику його перший кліп "Аромат моєї мрії".

Олег Винник

Анатолій Анатоліч уточнив у співака, чи правда, що сума наближається до 100 тис. доларів, на що артист відповів: "Так, десь так. Під сотню". Олег зізнався, що частину суми вніс він сам, іншу половину – його нинішній продюсер і друг Олександр Горбенко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Крім цього Олег зазначив, що в той час (2006 рік), багато продюсерів відмовлялися з ним працювати і не вірили в особливу популярність пісень артиста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з найпопулярніших артистів української естради Олег Винник різко розкритикував журналістів відомого телеканалу 1+1, які нещодавно випустили в ефір скандальний ролик про його особисте життя.

Співак вперше дав коментар з приводу інциденту. Винник назвав вчинок співробітників телеканалу "низьким і образливим". Швидше за все, вважає Винник, причиною інциденту стала відмова від участі в одному з проектів 1+1.

Варто нагадати, що український співак Олег Винник презентував новий кліп на пісню "Ти в курсі". Відео, до речі, вийшло досить екстравагантне, але артист вирішив не використовувати глибоких сюжетних ліній і декорацій, тільки нестандартні образи.

"В основі концепції ролика закладена хороша fashion-story. Винник з'являється в 6-ти різних луках від популярних європейських брендів. Прототипами образів стали відомі світові зірки", - йдеться у коментарі до ролика.

Нагадаємо, володар вовчиць Винник розповів про своїх брутальних "хлопчиків".

Як повідомляв Знай.uа, Винник порівняв українських та німецьких жінок у ліжку.

Знай.uа писав, Винник показав свій величезний ствол.