Український співак Олег Винник попри постійну зайнятість, як виявилося, знаходить час і для цікавих знайомств, і для вірних друзів. І хоча він рідко ділиться подробицями про своє близьке оточення, цього разу вирішив зробити виняток для фанаток.


З ким товаришує Винник?

Олег Винник
Олег Винник


В Instagram артист нещодавно опублікував кілька знімків, де показав шанувальницям своїх найкращих друзів – людям, яким довіряє більше за все. На фото він у в компанії Сергія Букшіна і свого продюсера Олександра Горбенка.

Олег Винник
Олег Винник

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Велика нагорода в житті - мати справжніх друзів", - йдеться в коментарі.

Олег Винник
Олег Винник


Користувачі вподобали таку щирість, дехто навіть порівняв чоловіків із богатирями – так мужню виглядала їх компанія:

Олег Винник
Олег Винник

"Головне не помилитись, що це дійсно справжні друзі", " Бажаю міцної ,справжньої чоловічої дружби вам на багато років!", " Ви такі різні, але круто доповнюєте один одного. Ваша дружба – ланка успіху Олега Винника", "Ви точно вмієте дружити і любити. Ви притягуєте до себе таких же відданих і люблячих друзів. Ось і віриш чомусь; віриш, що це не піар, складно пояснити, чому", - пишуть у коментарях.

Олег Винник
Олег Винник


У тому, що Винник та Олександр Горбенко – друзі, можна не сумніватися. Разом вони пройшли чималий шлях в шоу-бізнесі і подолали багато труднощів.

Олег Винник
Олег Винник

Олександр в своєму мікроблозі часто ділиться відео з концертів Олега. А ось Сергій Букшін для фанатів - особа нова, але якщо Олег Винник впевнений у своєму другові, то і його шанувальники поготів.


Дивіться: "Ти в курсі", Олег Винник


Нагадаємо, Олег Винник презентував новий кліп на пісню "Ти в курсі".
Як повідомляв Знай.ua, на Харківщині, недалеко від села Малинівка, утворився величезний затор напередодні концерту Олега Винника
Також Знай.ua писав, Винник запропонував "вовчицям" цікавий ребус.