22 вересня, в День міста, у Краматорську виступлять Олег Винник, Макс Барських та CC Catch. Німецька співачка навіть записала відеозвернення до жителів міста, в якому сказала, що буде рада бачити краматорчан на своєму концерті.

"Це CC Catch і я дуже рада побачити Вас на Дні народженні міста 22 вересня в Краматорську. До зустрічі!", - сказала CC Catch у своєму зверненні до краматорчан.

Для довідки відзначимо, що Кароліна Катаріна Мюллер — німецька співачка нідерландського походження, яка відома під сценічним псевдонімом Сі Сі Кетч (CC Catch). Вона виконує свої пісні англійською мовою в стилях поп і диско.

Зазначимо, що 22 вересня в Краматорську відсвяткують 150-річний ювілей міста. Місцеві жителі вже в очікуванні грандіозного святкового концерту, хедлайнери якого нещодавно стали відомі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Виявилося, що серед організаторів концертів навіть оголосили тендер в системі ProZorro, оскільки святкування Дня міста буде оплачуватися із міської скарбниці. Так, виступи 3 з 6 запрошених артистів оплатить місцева влада.

CC Catch

Вже анонсовано, що 22 вересня в Краматорську повинні виступити Настя Каменських (NK), Микита Алексєєв (ALEXEEV) і Michelle Andrade — що обійдеться місту в 1,5 мільйона бюджетних гривень. Тривалість виступу кожного з артистів – 50 хвилин.

Сума надання послуг організації заходів може змінитися, оскільки торги з відповідного тендеру ще не відбулися. Також до Дня міста в Краматорську місцевий нардеп "замовив" виступ ще 3 зірок: Олега Винника, Макса Барських та CC Catch.

Раніше повідомлялося, що Енріке Іглесіас зажадав від українців горілки, меду та порцеляни. Багато українців напевно чули про гучний концерт іспанського виконавця, який незабаром відбудеться в Києві. Журналістам вже вдалося роздобути райдер Енріке Іглесіаса і можемо вас запевнити - список вимог артиста вразить вас.

Нагадаємо, протеже Вакарчука зробила відверту заяву.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фатальний образ Дорофєєвої змусив фанатів верещати від захвату.

Також портал "Знай.uа" писав, що хіт The Hardkiss встановив рекорд на YouTube.