Днями відомий співак Олег Винник шокував фанаток несподіваним вчинком під час шоу Х-Фактор. Про це повідомила PolitekA з посиланням на Clutch.

Як розповіло джерело, український співак, композитор і автор пісень Олег Винник під час зйомок відкрито загравав з учасницею шоу Юлією Лут.

Олег Винник

Багато хто вже знає про те, що Юлія Лут колись брала участь в талант-шоу «Шанс» і навіть дійшла до фіналу проекту. Через 10 років дівчина знову вирішила вийти на велику сцену і спробувала свої сили в Х-Факторі.

журі

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

У свою чергу, на кастингу в Маріуполі Юлія Лут виконала пісню Бейонсе і Naughty Boy Runnin '. Однак членів журі не надто вразила манера виконання Юлії.

учасниця шоу

Захоплення Винника розділили не всі. Зокрема, Настя Каменських розчула в співі Юлії недоліки. Каменських визнала, що у дівчини безумовно є талант, але зазначила, що їй ще потрібно над собою працювати.

Олег Винник

Каменських додала:

"Юлечка, у тебе талант. І я вважаю, що тобі потрібно продовжувати працювати. Тому я скажу "ні".

У той же час інші члени журі досить позитивно відреагували на виступ дівчини.

Наприклад, Дмитро Шуров особливо оцінив енергетику дівчини. А Олег Винник навіть у відкриту став фліртувати з учасницею телепроекту, наспівуючи пісню "Юля, Юленька, цілую тебе в губоньки".

Він також додав:

"Не знав, куди дивитися: на обличчя або на прес. Я поважаю цю працю. Уявляю, скільки тобі потрібно працювати. І це нормально, тому що сцена вимагає. І Х-Фактор цього вимагає. Я кажу так"

Фінальне «так» Юлії Лут сказав Андрій Данилко, завдяки чому дівчина пройшла в наступний етап. А ось користувачам соціальних мереж не давали спокою слова Насті Каменських. На думку фоловерів, зірка просто заздрить молодій артистці.

Олег Винник

Після цієї новини підписники співака вирішили відразу ж висловити свою думку:

«Дівчині краще в спорт йти, не дуже добре співає. А Насті - собою зайнятися, а не заздрити ... Мені здається, всі помітили, як вона подивилася на Олежика, коли той почав загравати з дівчинкою»,« А що так Настя на неї дивиться, як вовчиця? Що це, заздрість? »,« Коли Андрій сказав «так», то Насті явно це не сподобалося. Їй потрібно включати покерфейс, а не так відкрито показувати своє невдоволення».

Подивимося як будуть далі розвиватися стосунки Винника та Юлії.

Нагадаємо, український співак Олег Винник попри постійну зайнятість, як виявилося, знаходить час і для цікавих знайомств, і для вірних друзів. І хоча він рідко ділиться подробицями про своє близьке оточення, цього разу вирішив зробити виняток для фанаток.

Як повідомляв Znaj.ua, український співак Олег Винник презентував новий кліп на пісню "Ти в курсі".

Також Znaj.ua писав про те, що увечері 8 вересня в Чугуївському районі на Харківщині, недалеко від села Малинівка, утворився величезний затор.
Жителі обласного центру та всіх районів з'їжджалися на вечірній концерт, який проходив у населеному пункті в рамках фестивалю "Весілля в Малинівці - плюс". Хедлайнером концерту виступив Олег Винник.