Незабаром в ефір вийде новий, 8-й сезон проекту "Зважені та щасливі". Цього разу на учасників очікує не тільки чимало складних випробувань від професійних тренерів, але й зіркові гості.


Зважені та щасливі-8: чим дивуватимуть глядачів?


В одному із випусків тиждень почнеться несподіваним сюрпризом. Батьки і діти отримають повідомлення від своїх кумирів: Олег Винник, Вєрка Сердючка, Ірина Федишин, Ольга Цибульська, групи THE HARDKISS, НеАнгели, Антитіла, ТІК, СКАЙ та інші запропонують їм зустрітися особисто.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Наталочка, я хочу з тобою поділитися. Мені теж потрібно було скидати вагу. І на сьогоднішній день у мене -18 кг. Люблю, поважаю і бажаю перемоги, і нехай зустріч зі мною буде для тебе хорошим стимулом", - звернувся до однієї з учасниць Винник.


Але втілиться в життя лише одна мрія, парам доведеться стати танцюристами і на батлі довести, що саме вони гідні зустрічі із зіркою, вибирати переможця буде шоумен Дмитро Коляденко.


До речі, запросити Винника – ідея зрозуміла. Він відомий регулярними роликами зі спортзалу, де охоче демонструє дієві фізичні вправи. Проте, сам неодноразово натякав: жодних дієт не дотримується, вважає за краще вести активний спосіб життя, так зайві кілограми "згорають" швидше.


Дивіться: Все заради Олега Винника! – Зважені та щасливі 8


Нагадаємо, Олег Винник та Потап знялися в українському комедійному серіалі.
Як повідомляв Знай.ua, Винник розбив серця мільйонам фанаток одним вчинком.
Також Знай.ua писав, Винник розповів неочікувані подробиці роботи із Потапом просто зі знімального майданчику.