У музичному арсеналі Олега Винника – більшість пісень написані українською мовою. Схилити на "патріотичну хвилю" артист нещодавно вирішив і свого колегу, продюсера та співака Олексія Потапенка (Потапа).


Винник і Потап у "Скаженому весіллі"

Винник і Потап
Винник і Потап


Саме так називався їх новий спільний трек. Дует сам по собі був неочікуваним, але загалом фанати його ще почують не раз: ця пісня стане саундтреком до однойменної комедії.


Друга – "Найкращий день", це вже офіційна версія до повнометражки, де де головні ролі грають артисти української естради.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Винник і Потап
Винник і Потап

Крім того, Олексій Потапенко виступив музичним продюсером цієї комедії.

Винник і Потап
Винник і Потап

"Після того, як я побачив сцену з Олегом у фільмі, одразу зрозумів, що бути дуету! Ми зустрілися, все обговорили, і вже на наступного дня куражно, весело і "по-скаженому" записали пісню на студії. Взагалі, унікальна ситуація, коли двоє різнохарактерних харизматичних чоловіків зустрічаються на одному знімальному майданчику: співають, танцюють та грають на музичних інструментах. Кліп вийшов дуже класним!", - поділився враженнями Потап.

Потап
Потап


Режисером відео став Леонід Колосовський, а зняли відео MOZGI Production. Комедія "Скажене весілля" вийде на екрани кінотеатрів з 4 жовтня 2018 року.


Дивіться: Олег Винник та Олексій Потапенко (Потап), "Скажене весілля"


Нагадаємо, Олег Винник зняв кліп на пісню "Ти в курсі".
Як повідомляв Знай.ua, Винник показав найкращих друзів.
Також Знай.ua писав, фанати Винника спровокували масові затори на дорогах напередодні концерту.