1. Переключіть тему, коли розмова стає нудним, або не дуже зручно його продовжувати.

2. Використовуючи дану тему, відходьте від неї маленькими кроками. Повільно і тоді співрозмовник піде за вашому прикладом. Наприклад, якщо ви занадто довго обговорювали лижний спорт або сноубординг, продовжуйте говорити про погоду на півночі, що, в кінцевому рахунку, призведе до розмови про погоду на півдні. Так може бути з будь-яким предметом обговорення.

3. Трохи поговоріть про своє ставлення до цього предмету та задайте питання свого співрозмовника.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

4.Насолоджуйтеся живим спілкуванням, яке вам приємно і корисно. Не забувайте про свого співрозмовника, запитуйте його думку, якщо бачите, що він теж засумував, підтримуючи дану розмова.

5. Постарайтеся не давати порад, якщо про це не просять. Так люди можуть відчувати себе не в своїй тарілці, ніби вони дурніші за вас. Зміна теми після поцілунку, ймовірно, відбувається десь на початку відносин. Не переводьте розмову на себе, перш ніж тема не вичерпана або незабаром після цього.

Інакше інші можуть подумати, що ви пихаті. Міміка і жести непогано працюють на залучення інтересу до себе. Люди ведуться на таке, але не перестарайтеся. Вивчіть мистецтво бути хорошим слухачем. Не втрачайте зоровий контакт, задавайте питання і спробуйте дізнатися щось нове з розмови. Не втрачайте зворотний зв'язок, запевняючи співрозмовника про наявність у вас певної історичної інформації, яка буде корисна в інший час.

Нагадаємо, що вам цікаво що думають чоловіки про жіночому гардеробі? Який одяг вони вважають привабливою, а на що у них "алергія"? Відповіді, як не дивно, були гранично чіткими, з докладними роз'ясненнями, з деякими з яких, складно не погодитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, міжнародна група вчених у ході дослідження зробила висновок щодо популярного алкогольного напою.

Знай.uа писав, що французькою мовою говорить більше 200 мільйонів чоловік в 5 частинах світу. Французька мова є найбільш досліджуваним іноземною мовою після англійської і посідає дев'яте місце за поширеністю в світі. Такий мелодійний і легкий у вивченні мова має свої цікаві особливості.