Коли Ви вирішите поповнити гардероб новими речами або розібратися зі старими, згадайте цей список того, чого не повинно бути у вашій шафі.

Туфлі, в яких незручно ходити

Навіть найкрасивіша пара туфель буде виглядати безглуздо, якщо ви не можете на них ходити. Краще відразу відмовитися від придбань, які вам не по нозі.

Джинси, які вас повнять

Наскільки б не були стильними ваші нові джинси, вони повинні в будь-якому випадку підкреслювати фігуру. Наприклад, джинси бойфренди виграють тим, що створюють приємну ілюзію струнких ніг і стегон. Однак при виборі такого крою джинс, варто придивитися, наскільки добре вони підходять вам.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вицвіла біла футболка або сорочка

Стилісти радять поповнювати гардероб білими футболками раз на один-два сезони. Якщо на сорочці є пляма, малопомітні візерунки або ще якісь дефекти, від неї краще позбутися. Якщо продовжите її носити, то ви весь час будете відчувати дискомфорт, виникне бажання щось приховати, щось прикрити.

Светр у кошлатанні

Як би сильно ви не любили свій старий светр, вам доведеться зробити його домашнім або старанно усунути бритвою зношену поверхню. А якщо светр не врятувати, то краще його викинути або віддати подружці.

Стара сумка

На аксесуарах і взутті жінка економити не повинна. Якщо на вашій сумці розійшлися шви, щось відірвалося (і ви все ніяк не приклейте назад), десь занадто щось затерлось — знайте, цій речі явно не місце у вашому гардеробі.

І запам'ятайте - старі потерті речі в дуже рідкісних випадках можуть бути родзинкою образу, зазвичай вони більше говорять про неохайність хазяїна, який вперто не хоче помічати явні ознаки зношеності.

Нагадаємо, чоловіки розповіли, що вони найбільше ненавидять в жіночому гардеробі.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти назвали антитренди осені 2018 року.

Також портал Знай.uа писав, як виглядати привабливо та стильно цієї осені.