1. Припустимо, вам необхідно завчити список покупок. Список входить маса різнорідних предметів, мало один з одним взаємопов'язаних.

2. В яких випадках ефективно об'єднання понять? Якщо вам необхідно запам'ятати велику кількість предметів, дана методика буде просто непідйомною. Саме тому метод об'єднання понять найбільш ефективний у разі невеликого списку із предметів або понять, що важко запам'ятовуються.

3. Складіть речення або зоровий образ, що складаються з усіх тих предметів або понять, які вам потрібно запам'ятати. Це найвеселіша частина даного методу: чим більш безглуздим або маревних буде ваша пропозиція або образ, тим легше вам буде його запам'ятати.

4. Повторіть і завчіть пропозицію або опис образу, а потім потренуйтеся отримувати з цього пропозиції або способу те, що вам необхідно запам'ятати. Дана пропозиція або образ використовується як ключ до того, щоб згадати всі необхідні предмети.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

5. Подібні способи підійдуть не тільки для того, щоб запам'ятати список необхідних покупок. Постарайтеся застосувати цей спосіб для іншого роду завдань. Наприклад, вивчити вірш, або ж навіть правило. Таким чином користуватися даним методом стане набагато простіше.

Нагадаємо, що існує думка, що деякі жінки в принципі не можуть бути гарною партією для чоловіка, в той час, як інші - просто народжені бути ідеальними господинями і коханими дружинами, яких будуть цінувати і носити на руках. Оглядач розповів, хто ж вони.

Знай.uа писав про те, що коли Ви вирішите поповнити гардероб новими речами або розібратися зі старими, згадайте цей список того, чого не повинно бути у вашій шафі.

Крім цього, Знай.uа повідомляв, що під час пошуку роботи фахівці рекомендують виключити фрази: «я боюся», «не впораюся», «не може бути». Соціологи розповіли, як краще подати себе під час зустрічі з потенційним начальником.