Наступний березень багатий на музичні події, але одним із найяскравіших сюрпризів для шанувальників хеві-металу стане приїзд легендарних Manowar. Американці приїдуть до України в рамках прощального туру (справжнього, не такого як у Scorpions). У 2010-му анонсувався їхній концерт в Україні, але виступ зірвався через розбіжності між музикантами та організаторами рок-фестивалю Global East.

Тепер обіцяють більше так не робити, тим більше, що приїжджають вперше і востаннє. Шоу цих сталевих хлопців обіцяє стати найяскравішою подією року для всіх любителів хеві-металу. Зустрічаємо 21 березня у Палаці Спорту.

Хто такі Manowar і чому так знамениті?

Manowar - легендарний американський гурт, який ось вже який рік поспіль не поступається п'єдесталом слави метал-сцени і "підриває" нарівні з такими монстрами як Metallica, Megadeth та Iron Maiden.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дуже, до речі, заслужено: 38 років на сцені, 11 крутих альбомів, сотні неймовірних шоу і не один побитий рекорд в якості найгучнышого колективу в світі.

Нагадаємо, автор світових хітів британського гурту Uriah Heep Кеннет Генсли проведе тур по Україні.

Музикант разом зі струнним квартетом відвідає 8 міст, щоб презентувати новий альбом Rare & Timeless. Почнеться тур 1 жовтня у Чернігові. Далі будуть Київ (2 жовтня), Полтава (3) Харків (5), Дніпро (6), Запоріжжі (7), Миколаїв (9). Завершиться турне 10 жовтня в Одесі концертом у філармонії.

Як повідомляв "Знай.uа" легендарний Боно вперше виступив у Києві. Музикант відвідав Київ у суботу, 15 вересня, в рамках щорічного міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія".

Також "Знай.uа" писав, що відомий російський співак знову в лікарні, рідні готуються до гіршого. У серпні артист вже потрапляв на лікарняне ліжко. Однак тоді його представник повідомляв, що його стан здоров'я покращився.