Кожен із нас чекає від нового року позитивних змін у житті. Відомий російський астролог Тамара Глоба склала гороскоп на 2019 рік для усіх знаків Зодіаку.


Овен
На початку року з'явиться шанс просунутися кар'єрними сходами. Самотні Овни зможуть зустріти свою половинку, стосунки з якою через короткий час приведуть до шлюбу.

Лев

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще


2019 року мине під знаком любові. Багато представників цього знака Зодіаку стануть батьками близнюків. Більшість Львів поміняють свою роботу, щоб знайти душевну гармонію.

Стрілець


У Стрільців з'явиться шанс змінити своє життя у кращий бік. Рік буде складний у частині взаєморозуміння в родині, тому необхідно постаратися уникати конфліктів і згладжувати всі гострі кути у відносинах зі своїм партнером.


Телець
Висока активність і спокій допоможуть в 2019 році досягти високих результатів в роботі і бізнесі. Для одиноких Тельців цей період принесе нові доленосні знайомства, яскраві емоції і нові враження.

Діва


Цей рік підходить для отримання нових знань і духовного розвитку. Легко заробити гроші не вийде, тому до успіху призведе лише максимальний прояв працьовитості.

Козеріг
Стрибки артеріального тиску і безсоння можуть вибити з робочого стану, тому не варто ігнорувати виниклі проблеми зі здоров'ям.

Близнюки
Навесні варто тримати себе в руках відносно рідних і близьких людей, так як емоційний стан буде на межі. Кінець 2019 року принесе Близнюкам фінансову винагороду за терпіння і працьовитість.

Терези


Події, які будуть відбуватися протягом усього року, приведуть до підвищення ділової активності Терезів. Але до глобальних результатами ця активність призведе лише в 2020 році.

Водолій
Весь рік буде спокійним і розміреним. Несподіваних поворотів долі або зустрічей не очікується. Фінансовий стан до літа стабілізується.

Рак
У 2019 існує висока ймовірність вдалою зміни місця проживання і роботи. У березні почнеться вдалий період в кар'єрі і нарешті Раков оцінить керівництво по - достоїнству.

Скорпіон


Вже з січня почнеться новий період і в стосунках і в роботі. Нарешті труднощі закінчаться і Скорпіони відчують приплив сил і нових ідей.

Риби
На початку року з'явиться безліч шансів змінити своє життя в кращу сторону, як в роботі, так і в особистому житті.

Нагадаємо, ім'я впливає на долю людини, переконані астрологи.

магія імен
магія імен


Як писав раніше Знай.ua, деякі жінки в принципі не можуть бути гарною партією для чоловіка, в той час, як інші - просто народжені бути ідеальними господинями і коханими дружинами.


Також Знай.ua писав про те, що на українців найближчі сім днів очікує нелегкий період – навіть без гороскопів можна зрозуміти, що початок осені буде важким.