Астрологи назвали 4 знака Зодіаку, які часто можуть не виправдовувати жіночих очікувань. Вся справа в тому, що чоловіки цих знаків Зодіаку відрізняються великою кількістю слабкостей, ніж інші.

ТЕЛЕЦЬ

Чоловік-Телець — абсолютний споживач, він буде вдячний вам за те, що ви відмовляєте собі в чомусь, бачачи реальну фінансову ситуацію. Раз ви економите, значить життєво необхідні ресурси є і можна на вечерю дозволити собі коханому щось вишукане і дороге, думають Тельці.

Крім того, чоловіки-Тельці дуже жадібні. З часом ви почнете помічати, що перед святами, на які прийнято щось дарувати, ваш суджений буде кудись безслідно зникати.

РИБИ

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чоловіки-Риби на перший погляд дуже брутальні, але насправді, вони абсолютно непристосовані до важливих рішень. Такі партнери не відрізняються особливою витривалістю. Серед знака Риб найбільше можна знайти слабких чоловіків.

Народжені ранньою весною, чоловіки-Риби дуже хворобливі. Але їм це подобається. Слабкі чоловіки Риби іноді навмисне симулюють, що їм дуже погано. Хоча, за великим рахунком, їх больовий поріг набагато вище, ніж у всіх інших знаків.

ДІВА

Чоловіки-Діви зовсім не відрізняються жіночністю і слабохарактерністю, все ж, їх також не можна віднести до сильних знаків Зодіаку. Вони занадто нервозні і неуважні. Чоловіки-Діви часто шукають, до чого б причепитися і що б покритикувати. Вони вважають себе ідеалістами, хоча, насправді, скиглії і меланхоліки.

Не чекайте від них сміливості і авантюризму, спонтанні вчинки їм не властиві. Вони дуже обережні і розважливі, а будь-яка невідомість їх лякає або приносить дискомфорт.

ТЕРЕЗИ

Чоловіки-Терези — невпевнені в собі ревнивці і злопам'ятні ханжі. Такі чоловіки мають жіночі хобі, люблять, як і дами, милуватися собою і ходити по магазинах, а також не люблять брати на себе відповідальність. Вони можуть бути ніжними і романтичними, але часто відчувають серйозний дискомфорт при прийнятті важливих рішень. Це не дає їм достатньо сили, а вже про мужність подібні якості взагалі не говорять.

Чого точно вам не пробачать чоловіки-Терези, так це успіху і важливості. Будь-яка ваша перемога здатна збудити в них мільйони комплексів і прихованих образ, від чого вони почнуть мстити.

Нагадаємо, що обов'язково потрібно зробити восени, щоб стати щасливим.

Як повідомляв портал Знай.uа, знак Зодіаку визначає ваше довголіття.

Також портал Знай.uа писав, що готують зірки в 2019-му всім знакам Зодіаку.