Еротичний гороскоп на 27 вересня Овен

У Овнів раптом незрозуміло звідки взявся страх перед близькістю. Вам доведеться або побороти його, або зіграти незайманого. Але в останньому випадку вам буквально буде страшно, як в перший раз.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Телець

Сьогодні ви захочете повністю бути відповідальними за задоволення партнера і будь-яку сексуальну невдачу будете сприймати на свій рахунок. Ставтеся до цього менш серйозно.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Близнюки

В цей день в вас не вирують ніякі почуття, тільки спокій, гармонія і умиротворення. Тому секс буде вам тільки в тягар.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Рак

День дійсно приємний для Раків при тому з самого початку. Вам навіть встати з ліжка спокійно не дадуть. День буде сексуальним на 98%, залишимо парочку на поїсти і на інші фізіологічні потреби.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Лев

Сьогодні навколо вас буде розвиватися тема невинності, але не обов'язково фізичної, духовної чи уявної позбудетеся ви, можливо хтось з ваших знайомих.

Популярні новини зараз
Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Перші снігопади: українців попередили про погоду Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 вересня Діва

Сьогодні ваші думки настільки зайняті всілякими еротичними планами, що ви навіть не помітите, що ваш партнер чекає від вас зовсім іншого. Може він хоче, щоб гарячою сьогодні була тільки вечеря?

Еротичний гороскоп на 27 вересня Терези

Сьогодні ідеальний день, щоб вивести відносини з платонічних у фізичні. Це сподобається вам обом, але потрібно ретельно підготуватися до переломного моменту.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Скорпіон

Уникайте кокетства, самі будьте відверті і прямі, а також спілкуйтеся лише з такими людьми. Решта тільки придумують все і не проведуть з вами цього вечора.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Стрілець

Хотіли букет? Ось вам цілий букет емоцій. Але буде він запашними трояндами або зів'ялими айстрами вирішувати вам, це буде залежати від вибору людини.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Козеріг

Козероги сьогодні повинні гарненько виспатися і не розтягувати секс. Краще витратьте більше сил за короткий проміжок часу, ніж потім ляжете спати після кількагодинної непотрібної праці.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Водолій

Не відносини, а свято сьогодні чекають вас. Хіба що родичі не вітають і не кидають вам під ноги квіти. І згадувати цей день ви будете ще довго.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Риби

Обережніше, сьогодні вам напрошуються помилкові висновки з еротичних вчинків партнера. І не важливо засмутять вони вас або занадто сильно порадують. Приймайте все як є.