Біля узбережжя Нової Зеландії каякер Кайл Маліндер отримав по обличчю восьминогом від тюленя. Відео дивного інциденту він показав у своєму Instagram.

За його словами, він відправився в сплав разом з друзями. Під час тестування камери GoPro, вони помітили бійку тюленя з восьминогом. Коли група захотіла підплисти ближче, тварини самі наблизилися до них.

І тоді тюлень вистрибнув з води і вдарив спортсмена восьминогом по обличчю.

"Так, мені врізав по обличчю восьминогом тюлень", - підписав відео чоловік.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За кадром відео друзі чоловіка весь час повторювали "не може бути".

Раніше ми писали, що мережу потрясла мила сутичка кота і тюленя, відображена випадковими перехожими. Відповідне відео опублікував у своєму Twitter-акаунті користувач Molly Cats.

На ролику можна побачити, як кіт наближається до тюленя і кілька разів б'є його по морді лапкою. Після такого нахабства "потерпілий" витягнувся в струнку і покотився у напрямку до водойми.

Публікація тваринної бійки зібрала понад 255 тисяч лайків, 113 тисяч ретвітів і три тисячі коментарів.

Також ми повідомляли, що в Іспанії стався дивний і водночас кумедний випадок. Стало відомо, що лікарі витягли китайську трьохкильову черепаху з статевих органів жінки, яка до цього зверталася до лікарні зі скаргами на болі.

Варто відзначити, що пацієнтка не може згадати, яким чином це рідкісна тварина потрапила всередину її тіла. Про незвичайний медичний інцидент написало видання ABC.

26-річна британка, яка приїхала на відпочинок в Іспанію, звернулася в лікарню з скаргами на сильні болі в області живота. Під час діагностики медики виявили у піхві жінки мертву черепаху.

Нагадаємо, битва кота з тюленем прогриміла на весь світ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" величезна черепаха окупувала причандали британки, зі слабкими нервами не дивитися.

Також раніше потал "Знай.uа" писав про те, що дикі косатки накинулися на маленького китеня, але тут прийшла несподівана підмога.