Відомий британський актор кіно і театру, зірка популярного серіалу "Ходячі мерці" Ендрю Лінкольн швидше за все у дев'ятому сезоні попрощається з роллю головного героя Ріка Граймса, позбавиться від образу шерифа, але це зовсім не повинно означати, що він йде з серіалу.

Кілька місяців тому 45-річний актор дуже засмутив прихильників, заявивши, що вимотався і стомився жити на великій відстані від своєї родини (у нього дружина і двоє дітей), оскільки його будинок знаходиться в Британії, а зйомки серіалу серіалу проходять в Сполучених Штатах.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так що протягом дев'ятого сезону Граймс все менше і рідше з'являтиметься на екрані, схоже, аж до смерті персонажа.

Нова порція фантастичних звірів

Нещодавно компанія Warner Bros Pictures оприлюднила фінальний трейлер фільму “Фантастичні звірі: Злочини Ґриндевальда”. Прем'єра фільму запланована на 15 листопада 2018 року. Режисером фільму виступив Девід Йейтс.

У мережі з'явився новий фрагмент із "Сімпсонів"

На просторах мережі опублікували уривок з майбутнього сезону "Сімпсонів", в якому Гомер критикує фільми DC. "Ймовірно, у нових серіях буде камео Галь Гадот", - прокоментували фанати і додали, що фраза Гомера є прозорим натяком на зміст майбутніх серій.

Нагадаємо, що автор серії книг "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін, за яким зняли легендарний серіал "Гра престолів", дав інтерв'ю, прокоментувавши смерть головних героїв.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кіт Харінгтон натякнув, що фінал "Ігри престолів" сподобається не всім. Так, заключні епізоди культового серіалу виявляться вельми невтішними.

Також портал Знай.uа писав, що фінальний сезон "Ігри Престолів" слід чекати не в 2018 як раніше обіцяли, а навесні 2019. Таке рішення було ухвалене через складність зйомок. Як повідомів Беніоффа, це найбільший проект з усіх, що коли-небудь робили. Грандіозність розмаху восьмого сезону вибила авторів плану зйомок.