Гороскоп на 28 вересня Овен

Сьогодні ніхто не буде з вами погоджуватися, але в підсумку ви все одно виявитеся праві. Якщо ж все навпаки, то задумайтеся, чи правильно ви вирішили діяти?

Гороскоп на 28 вересня Телець

Сьогодні ви під дією інерції, знаєте, як буває важко зупинитися, якщо перед цим довго набирали швидкість. Але все ж дайте вашим співрозмовникам теж висловитися.

Гороскоп на 28 вересня Близнюки

Астрологи не говорять, що на будь-яке ваше діло буде чекати успіх, але у вас є все, що потрібно, щоб досягти його. Перешкоди будуть тільки живими і розмовляючими.

Гороскоп на 28 вересня Рак

Цей день піднесе вам багато сюрпризів, приємних і не дуже. Підготуватися у вас не вийде. На те він і сюрприз.

Гороскоп на 28 вересня Лев

Сьогодні ви, можливо, зовсім не зрозумієте, чому тут знаходитеся і що від вас вимагається. Питання не допоможуть, ви все самі скоро зрозумієте.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Гороскоп на 28 вересня Діва

Сьогодні ви можете робити абсолютно все, що захочете. Але краще не витрачайте всі свої гроші і не завдавайте шкоди навколишньому середовищу.

Гороскоп на 28 вересня Терези

Сьогодні ви набагато більш хиткі, ніж раніше. Це відноситься і до психіки, і до тіла. Так що захистіть себе від скандалів і протягів.

Гороскоп на 28 вересня Скорпіон

Сьогодні ви можете сісти в калюжу через те, що у вас заплітається язик, хоча начебто ви нічого не пили і не приймали. Просто більше показуйте і менше розповідайте.

Гороскоп на 28 вересня Стрілець

Ви будете насолоджуватися цим днем з самого ранку і до вечора. Кожна мить буде солодкою. А вечір краще провести не на самоті.

Гороскоп на 28 вересня Козеріг

Сьогодні ви відчуєте дивне почуття провини, для якого немає причин. Те, що ви не відповідаєте чиїйсь моралі, ще не означає, що дієте ви погано.

Гороскоп на 28 вересня Водолій

Трудитися вам сьогодні не можна, відпочиньте. При цьому праця заборонена як фізична, так і розумова.

Гороскоп на 28 вересня Риби

Вашим порятунком від помилки стане нерішучість. Але не варто так діяти постійно і втрачати хватку. Просто не поспішайте з рішеннями.