Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніших події в світі. Про самих топових жартах, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай. uа.

Дивний підкат в клубі

Хлопець дуже хотів щось пояснити в клубі своїй подрузі і в підсумку став мемом за один день.

Фото з клубу Шотландії

Новий мем з нудьгуючою дівчиною в клубі, якій на вухо щось кричить хлопець став справжнім хітом мережі. Знімок був зроблений в шотландському клубі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Хлопець на фото відчайдушно намагається щось пояснити нудьгуючій подрузі. Тепер всі губляться в здогадах, що ж насправді хотів донести молодий чоловік. І версій дуже багато.

Новим мемом стали шкільні друзі з Шотландії Патрік Річі і Люсія Горман. Одне фото є уособленням всіх дивних підкатів до дівчат в клубі.

Друзі несподівано зустрілися на вечірці, де працював фотограф. Вони трохи поговорили і, мабуть, дівчина не була вражена промовами супутника. На знімку видно, що Патрік буквально кричить щось у вухо дівчині і виглядає досить серйозно, однак судячи з виразу її обличчя, мови хлопця Люсію не вражають.

Багато користувачів мережі переконані, що хлопець вирішив поговорити про серйозні речі, наприклад, про політику, в дуже невідповідній атмосфері.

Програвший велогонщик

Безглуздий програш чотиригодинний велогонки коштував спортсмену зіпсованого настрою і поламаного велосипеда. Пара італійських велогонщиків так люто боролася за перемогу, що на фініші вони врізалися один в одного і перетнули фінішну межу шоломами вперед і без велосипедів.

Гонка довжиною в 130 км проходила на сході Італії. Визначити переможця змогли лише за зламаними велосипедами. Після бурхливого потоку і (майже) неперекладої італійської лайки переможцем був визнаний Тривареллі, а суперники потиснули один одному руки і помирилися.

Правда, судячи з виразу обличчя Цоллі (ліворуч) на подіумі, своїм другим місцем він був не дуже задоволений.

Нагадаємо, поліцейський з балончиком і нав'язлива моль підкорили мережу.

Як повідомляв "Знай. ua", безглуздий поцілунок Lil Xan і костюм з підступом стали мемами.

"Знай. ua" писав, що вся українська класика в мемах.