Зірка реаліті-шоу Кім Кардашян відвідала закриту вечірку мільйонерів в Лос-Анджелесі та просто шокувала всіх присутніх своїм нарядом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, світська левиця одягнула тренч і пояс з принтом доларової купюри з осінньої колекції Jeremy Scott 2001 року і такі ж чоботи-панчохи від Balenciaga. Крім того вона доповнила образ золотистою сумочкою на ланцюжку Judith Leiber.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що допулярні зірки реаліті-шоу Кім Кардашьян і Кайлі Дженнер днями посварилися через репера Tyga. Кайлі звинуватила сестру в таємному спілкуванні з її колишнім бойфрендом, який при розставанні повів себе зовсім не по-джентельменськи.

Зокрема, зовсім нещодавно зіркова власниця косметичного бренду Кайлі Дженер та її сестра Кім Кардашьян відвідали концерт Бейонсе і Jay-Z в Пасадені. Проте під час перерви у виступах вони випадково зустрілись з колишній хлопцем Кайлі репером Tyga.

Наразі вже відомо, що сама Кайлі Дженер не дуже то і зраділа такій зустрічі, а от Кім у свою чергу була дуже рада бачити хлопця та навіть обняла його при зустрічі. Така поведінка сестри дуже засмутила Кайлі, яка була впевнена, що Кім повинна бути завжди на її боці.

Більше того Дженер прямо звинуватила свою сестру у підтримці відносин з її колишнім хлопцем, адже відразу після розлучення він публічно її принизив. Зараз Кайлі Дженнер знаходиться у відносинах з Тревісом Скоттом і в пари нещодавно народилася чарівна дочка Стормі.

Крім того варто додати, що Кайлі Дженнер останнім часом дуже часто змінює колір волосся. Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними знімками.

До слова, зовсім нещодавно всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Так, знаменитість вирушила на прогулянку в облягаючій рожевій короткій сукні, зовсім прозорих туфлях, футуристичних окулярах і маленькому клатчі у формі картоплі фрі. Підпис до фото Кім вибрала дуже незвичайний: слова з популярної пісні чоловіка Бейонсе, репера Jay Z.

Скандал з Кім Кардашьян. Чим пахне плагіат?

Нагадаємо, Кардашьян в прозорих туфлях просить переспати з нею.

Як повідомляв "Знай.ua", російська Кардашьян видала свого хірурга.

Також "Знай.ua" писав, що величезний зад голої Кардашьян жадібно зажував стрінги.