Особистий тренер Кім Кардашьян розповіла, що завдяки харчуванню і правильним вправам їй вдалося за рік схуднути на 10 кг. І тепер мама трьох дітей виглядає бездоганно.

У Кім Кардашьян щільний робочий графік і троє маленьких дітей, проте вона 6 разів в тиждень виділяє час на тренування. Секрет тайм-менеджменту зірки в тому, що вона ходить в спортзал рано вранці. Про це розповіла особистий тренер Кім Меліса Алькантара.

"У Кім божевільний графік, так і я дуже зайнята, тому ми починаємо заняття в шість ранку", - повідомляє тренер.

Ранкове тренування Кардашьян триває 1,5 години. Меліса зазначає, що 80% тренування припадає на силові вправи. Вони виконують присідання з гантелями і штангою, віджимання і стрибки, а решту 20% часу тренування вони приділяють кардіонавантаженням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Особливу увагу Кім приділяє ногам, сідницям, грудям, спині, а також біцепсам і трицепсам. Іноді ми взагалі займаємося тільки ногами і сідницями — Кім дуже уважно стежить за цією частиною тіла. Ми працюємо з важкиою вагою, а раз на тиждень присвячуємо тренування вправам, які зміцнюють м'язи живота і роблять прес більш рельєфним", - пояснює Меліса.

Сама Кім Кардашьян хвалиться, що за рік інтенсивних тренувань схудла на 10 кг і тепер вона важить 53 кг.

"Я схудла на 10 кілограмів і дуже пишаюся собою. Довгий час моя вага не зрушувався з позначки 63 кг, і я думала, що вже не зможу схуднути. Тепер я важу 53 кг і відчуваю себе просто прекрасно", - розповідає Кім.

Алькантара запевняє, що у Кім немає вільної хвилини. Так, вона особисто водить дітей в школу і на заняття. При цьому яким би не був важким день, вона ніколи не пропускає ранкові тренування.

Меліса зазначає, що такий ритм життя для Кім – драйв, вона точно знає, чого хоче і як цього домогтися. Тренер впевнена, що це правильна установка.

Крім тренувань заради омріяної фігури Кім практично повністю відмовилася від цукру і виключила з раціону фастфуд.

Нагадаємо, гола Кім Кардашьян прикрилася тільки квітами.

Як повідомляв "Знай. ua", Кардашьян показала, як виглядала в молодшій школі.

"Знай. ua" писав, що напівгола Кардашьян втратила найцінніше, фанати в жаху.