Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніших події в світі. Про топові шутки, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай. ua

Дивний мем "чи так?" і "ти так?"

Восени в мережі стала популярною безглузда фраза «Чи так?» чи «Ти так?», яку користувачі масово пишуть в коментарях до постів.

Дивні фрази пишуть до публікації на різну тематику, крім того, користувачі просто постять їх до себе на стіну, не пояснюючи, що вони мають на увазі.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

ця фраза з'явилася не випадково. Її автор – скандальний пранкер Edward Bil (він же Едуард Біль, Едвард Бив) з Москви.

Хлопець публікує на своєму YouTube-каналі відео, в яких він зазвичай в образі гопника грубо пристає до людей на вулицях і намагається вивести їх на конфлікт.

Після першого літнього пранка, коли він з плюшевим ведмедем чіплявся до людей у гіпермаркеті, дивна фраза "ти так?", яка пізніше трансформувалася в "чи так?" стала згадуватися хлопцем все частіше.

Товста бездомна кішка

Кішка з Англії по кличці Митси стала популярною завдяки тому, що сильно розтовстіла під час життя на вулиці. Дуже сильно.

Митси знайшли на вулиці і забрали в притулок. Зараз з нею все добре, вона неохоче, але все ж скидає вагу. І тепер маленькому пухнастиків шукають не просто будинок, а сім'ю рабів.

Восьмирічна кішка Митци прибула в притулок фонду захисту тварин Вудсайта в кінці літа 2018 року. В той день вона важила вісім з половиною кілограм і, як повідомляє видання, була одним із самих товстих котів Великобританії.

за Причиною ожиріння кішки на вулиці стало те, що вона стала улюбленицею десятків людей, які підгодовували її один за іншим. Тепер же завдяки правильному харчуванню кішка скинула вагу до 6 кілограм.

"Ми повинні знайти їй будинок без інших домашніх тварин, щоб вона не їла чужу їжу. Сім'ї з дітьми старше 10 років підійдуть. Вона просто хоче відпочити і знайти собі рабів", - пояснюють працівники притулку.

Нагадаємо, поліцейський з балончиком і нав'язлива моль розсмішили мережу.

Як повідомляв "Знай. ua", безглуздий поцілунок Lil Xan і костюм з підступом стали кращими мемами дня.

"Знай. ua" писав, що метелик з лампою і товстий кіт розсмішили всіх.