30 вересня православні християни відзначають свято – День Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. У цей день православна церква згадує святу Софію і трьох її дочок.

У багатьох церквах в честь свята проходять святкові служби.

Також згідно традиції молодь влаштовувала сільські святці, так звані народні гуляння. Під час свята хлопці і дівчата придивлялися один до одного.

Заміжнім жінкам важливо було в цей день здійснити особливий обряд, який допоможе зберегти гармонію і благополуччя в родині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відзначимо, це свято дуже важливе, жінкам не можна виконувати важку роботу. Бажано відмовитися від прибирання, прання і шиття. Жінки в старовину, в це свято, взагалі звільнялися від усяких домашніх справ, а також від робіт у полі та на городі.

Найважливіше, що повинна була обов'язково зробити кожна жінка цього дня – це дуже добре поплакати. Плач, за віруваннями, повинен бути гучним, щоб відлякати все зло і погань.

Жінки на ім'я Софія сьогодні святкують День Ангела.

Ім'я Софія означає мудрість. Воно прийшло в слов'янську мову, як і Любов, з грецької мови. В останні роки воно стало одним з найпопулярніших жіночих імен в світі.

Вважається, що дівчата на ім'я Софія відрізняються проникливістю і багатим внутрішнім світом.

Вони легко співчувають чужому горю і часто прагнуть допомагати людям або займатися благодійністю.

Привітання з іменинами:

Мила Софія, вітаю тебе від щирого серця бажаю завжди вірити у диво і сподіватися на краще, щиро любити і дарувати радість близьким, солодко мріяти і прагнути до успіху, вічно бути щасливою і коханою.

***
Чудова й мила Софія, вітаю тебе від усієї душі. Бажаю тобі щасливої атмосфери життя, радості і веселощів, яскравого світла удачі і везіння, прекрасних світанків любові і ніжності, красивих бажань і прекрасної мрії.

***
Вітаю тебе, мила Софія і від душі бажаю жити з натхненням в душі і щирою любов'ю в серці, йти по життю з успіхом назустріч своєму щастю і любові, відкривати для себе нові кордони перспектив і дарувати радість близьким людям.

Нагадаємо, 30 вересня відзначається безліч важливих і цікавих свят.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, 30 вересня, по народному і церковним календарем відзначається День Віри, Надії і Любові. Чого категорично не можна робити в цей день.

Також портал "Знай.uа" писав, історію свята Віри, Надії та Любові.