Дискваліфікована "Міс Україна" Вероніка Дідусенко, яка зовсім нещодавно прокоментувала скандал на конкурсі попросила вибачення у всіх причетних.

Про це повідомляють ЗМІ.

Крім того дівчина поділилась секретами особистого життя з колишнім чоловіком, за яким офіційно була заміжня.

Наразі вже відомо, що колишній чоловік проживає у США, проте коли дізнався, що дівчина перемогла у національному конкурсу відразу ж її привітав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також вона розповіла, що поки виховує свого сина одна, проте тут же підтвердила, що між нею та колишнім чоловіком почали виникати нові стосунки.

"Свого сина я виховувала сама. Але віднедавна ми поновлюємо стосунки з батьком дитини. Коли я виграла, він мене привітав, і сказав, що мною пишається. Коли почався цей скандал, він дуже мене підтримував. Сказав, щоб я трималася", - зазначила Дідусенко.

Ще Осадча запитала, чи перевіряли у дівчини паспорт, адже там мали б бути штампи про одруження і розлучення, на що Вероніка відповіла, що давно його змінила на ID-картку.

Разом з тим варто відзначити, що вже колишня переможниця конкурсу "Міс Україна-2018" 23-річна киянка Вероніка Дідусенко все ж зібралась та прокоментувала скандальний інцидент.

Варто відзначити, що скандальна ситуація розгорілась після того, як оголосили інформацію про заміжжя та народження дитиною Дідусенко, попри те, що правилами конкурсу прямо заборонено таким учасницям брати участь.

Пізніше виконавчий директор оргкомітету конкурсу краси "Міс Україна" Вікторія Кіосе відразу ж зазначила, що організатори конкурсу отримали документальне підтвердження порушення умов конкурсу з боку Дідусенко.

При цьому перед подачею заявки на участь всі дівчата підписують згоду з правилами його проведення.

Дівчина вибачилася за брехню

У свою чергу під час прес-конференції вже колишня володарка титулу вибачилась перед членами журі конкурсу, орагнізаторими та іншими конкурсантками за відверту брехню.

"Я хочу вибачитися перед членами журі перед усіма учасницями. Мені дуже шкода. Хочу вибачитися, що була не до кінця відвертою, що не дала можливості пізнати себе до кінця. Що не розказала про те, що є сенсом мого життя. Це мій маленький син , якого я дуже люблю", - сказала Дідусенко.

Вероніка Дідусенко прокоментувала свій обман і дискваліфікацію на "Міс Україна 2018"

Нагадаємо, екс-"Міс Україна" заговорила про права жінок.

Як повідомляв "Знай.ua", дискваліфікована "Міс Україна" вирішила кардинально змінити професію.

Також "Знай.ua" писав. що екс-"Міс Україна" відкрила таємниці конкурсу.