Володимир Сивоконь запропонував знятися в кіно скандально відомій дискваліфікованій "Міс Україна 2018" Вероніці Дідусенко. Український продюсер розмістив пост з відповідною пропозицією на своїй сторінці в Facebook.

Вероніка Дідусенко
Вероніка Дідусенко

"Вся ця ситуація з конкурсом "Міс Україна" з кожним днем стає все цікавішою і цікавішою, от просто з величезним задоволенням зняли б Вероніку Дідусенко в кіно. Можна вважати це повідомлення запрошенням у фільм "Продюсер", - написав Сивоконь.

Фільм "Продюсер", в якому пропонують знятися Вероніці, повинен вийти 14 лютого 2019 року. У режисерском кріслі буде сидіти Сергій Вейн. Ролі виконують Олексій Дурнєв, Даша Астаф'єва, Michelle Andrade, Василь Кіт, Павло Зібров. Фільм розповідає про продюсера, який повинен доставити велику суму грошей на знімальний майданчик.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що дискваліфікована "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко зробила гучну заяву щодо "дискримінаційних" правил конкурсу краси. За її словами, насправді більшість учасниць конкурсу "Міс Україна" перебувають у шлюбі.

Про це Дідусенко повідомила 27 вересня, під час прес-конференції в Києві. Як вже відомо, красуню позбавили почесного звання вже через кілька днів після конкурсу.Причиною скандалу стало те, що 23-річна киянка порушила правила конкурсу, приховавши інформацію про те, що у неї є дитина, і що вона перебуває у шлюбі.

"Більшість учасниць конкурсу перебувають у цивільному шлюбі. Тобто по факту вони заміжні в очах організаторів конкурсу. Цей пункт давно пора переглянути. Воно все настільки не актуальне, що його потрібно переглядати", - заявила вона.

Нагадаємо, у мережі активно обговорюють скандал навколо конкурсу краси "Міс Україна 2018".

Раніше Знай.ua повідомляв, Анна Седокова вирішила заступиться за Міс України 2018 Вероніку Дідусенко.

Також Знай.ua писав, позбавлена корони "Міс Україна" рветься на світовий конкурс.