Вже колишня переможниця конкурсу "Міс Україна-2018" 23-річна киянка Вероніка Дідусенко все ж зібралась та прокоментувала скандальний інцидент.

Дівчина зібрала прес-конференцію, на якій пояснила свої вчинки.

Варто відзначити, що скандальна ситуація розгорілась після того, як оголосили інформацію про заміжжя та народження дитиною Дідусенко, попри те, що правилами конкурсу прямо заборонено таким учасницям брати участь.

Пізніше виконавчий директор оргкомітету конкурсу краси "Міс Україна" Вікторія Кіосе відразу ж зазначила, що організатори конкурсу отримали документальне підтвердження порушення умов конкурсу з боку Дідусенко.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

При цьому перед подачею заявки на участь всі дівчата підписують згоду з правилами його проведення.

Дівчина вибачилася за брехню

У свою чергу під час прес-конференції вже колишня володарка титулу вибачилась перед членами журі конкурсу, орагнізаторими та іншими конкурсантками за відверту брехню.

"Я хочу вибачитися перед членами журі перед усіма учасницями. Мені дуже шкода. Хочу вибачитися, що була не до кінця відвертою, що не дала можливості пізнати себе до кінця. Що не розказала про те, що є сенсом мого життя. Це мій маленький син , якого я дуже люблю", - сказала Дідусенко.

Крім того вона розповіла, що свідомо не видаляла фото з дитиною, що були розміщені у соціальних мережах. Більше того Дідусенко розповіла, що у подальшому буде боротись за права жінок та скасування дискримінаційного правила в умовах конкурсу.

Прес-конференція позбавленої титулу "Міс Україна 2018" Вероніки Дідусенко

Підписуйтеся на нашу сторінку та приєднуйтеся до стріму ТСН Live прес-конференції учасниці «Міс України 2018» Вероніки Дідусенко, яку позбавили титулу та дискваліфікували через те, що вона порушила правила – не вказала, що була заміжня та має дитину.

Geplaatst door ТСН Live op Donderdag 27 september 2018

"Дитину ніхто не ховав. Ці фото були на сторінці моєї мами і просто диво, що ніхто не помітив їх раніше. Вважаю, що це Божий знак. Тепер я повинна докласти всіх зусиль для того, щоб це дискримінаційне правило було скасовано", - додала вона.

Пішла на конкурс не заради перемоги і корони

Також варто відзначити, що під час відповіді на питання присутніх Дідусенко намагалась переконати у тому що і надалі буде продовжувати боротись за життя свого благодійного проекту, а масштабний розголос лише піде цьому на користь.

Вона також відзначила, що прикладе усіх сил для скасування "дискримінаційного" правила в умовах конкурсу. Зокрема, вона хоче переконати організаторів шоу у недопустимості існування правила про неможливість брати участь у шоу заміжніх жінок та жінок, які мають дітей.

"Мій унікальний благодійний проект "Маленькі Енштейна" став поштовхом для участі в конкурсі та масштабної розголосу. Почала заповнювати анкету і побачила там вимога, яке мене шокувало. Вимога, щоб не було дітей. На дворі 2018 рік. Багато дівчат мріють потрапити на конкурс краси . Але для таких як я - мам, він стає неможливим", - пояснює вона.

"Міс Україна-2018" Вероніку Дідусенко дискваліфікували через порушення правил конкурсу

Нагадаємо, екс-"Міс Україна" заговорила про права жінок.

Як повідомляв "Знай.ua", дискваліфікована "Міс Україна" вирішила кардинально змінити професію.

Також "Знай.ua" писав, що екс-"Міс Україна" відкрила таємниці конкурсу.