В мережі опублікували перший трейлер біографічного мюзиклу "Рокетмен" ("Людина-ракета") про творчий шлях легендарного Елтона Джона.

Ролик зявився на відеохостингу YouTube "Paramount Pictures", 1 жовтня.

У новому фільму роль британського музиканта виконав Терон Еджертон.

Елтон Джон

Створював картину режисер Декстер Флетчер, у фільмі також знялися Брайс Даллас Ховард (Шелла Айлін Дуайт, мати музиканта), Річард Медден (Джон Рейд) і Джеймі Белл (Берні Топін).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, вихід фільму на великі екрани запланований на 16 травня 2019 року. Над створенням сценарної адаптації працював письменник Лі Хол. Терон Еджертон в одному з інтерв'ю охарактеризував майбутню картину як "фантастичний мюзикл".

Дивіться: перший трейлер до фільму про творчість легендарного британського музиканта

Легендарним "Сімпсонам" 30

Улюблений серіал святкує ювілей. Видання The New York Times проаналізувало, як розвивалися улюблені герої з плином часу.

Нагадаємо,улюблений серіал повертається на телеекрани. У мережі опублікували трейлер тизеру культового детективу "Холмс і Ватсон".

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний Том Хенкс приміряв неочікуваний образ, яким його ще ніхто не бачив. 62-актор перевтілився у ведучого надпопулярного американського шоу.

Також Знай.ua писав про те, що масажист з США подав позов до суду на актора Кевіна Спейсі. Позивач, ім'я якого не розголошується, звинувачує голлівудського актора в сексуальних злочинах проти нього, які той зробив в 2016 році.

Дивіться: Елтон Джон "Can You Feel the Love Tonight"