У мережі опублікували трейлер тизеру культового детективу "Холмс і Ватсон".

Холмс і Шерлок

Сценарист та режисер фільму Ітан Коен зумів зацікавити глядачів кіноновинкою, хоча, здавалося б, що можна більше сказати на тему "шерлока".

Трейлер найвідомішого у світі детективу вже доступний у мережі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто зазначити, що ролик набрав кількамільйонні перегляди за лічені дні.

Нагадаємо, британський канал BBC подарував усій країні новорічну серію популярного серіалу "Шерлок".

Епізод "Мерзенна наречена" був дуже добре розрекламованим, але виявився не до вподоби глядачам.


Про це повідомляє Daily Mail.

Дії у різдвяній серії відбувались у Вікторіанському Лондоні, на відміну від трьох сезонів серіалу, де сюжет розв'язується у наші дні. Шерлок Холмс (Бенедікт Камбербетч) та доктор Ватсон (Мартін Фрімен) розгадують таємниці, які не зрозуміли глядачі.

"Подивившись "Мерзенну наречену", я не зрозуміла, що було реальним, а що ні", - пише користувач Twitter.


Як повідомляв раніше Знай.ua, популярний британський серіал "Шерлок" знайшов актора на головну негативну роль четвертого сезону.

Її виконає 49-річний англієць Тобі Джонс, який грав злого вченого у "Першому меснику".


Як пише "Кинопоиск", творці проекту поки не розповідають, кого саме гратиме Джонс. Проте відомо, що його персонаж є одним з найкращих антигероїв з книг Артура Конана Дойла. Шанувальники серіалу зможуть побачити його на екранах у другому епізоді нового сезону, який вийде на початку 2017 року.

В одній з останніх ролей Джонс також грав поганця. Він з'явився на великих екранах у супергеройських фільмах "Перший месник" від кіностудії Marvel у ролі нацистського вченого Арніма Золи.


Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явився перший трейлер нового сезону серіалу "Шерлок". Відео опубліковане на YouTube.