1. Займайтеся звичайними домашніми справами і прибирайте територію вашого будинку, щоб показати, що ви проживаєте в цьому будинку постійно. Постійно виймайте пошту з поштової скриньки, збирайте старі газети з дороги, а також прибирайте сміття з ділянки.

2. Встановіть тимчасове освітлення або залиште включеним телевізор або радіо в будинку, коли їдете на тривалий час. Попросіть кого-небудь із сусідів наглядати за вашим будинком і виймати пошту, якщо вас довгий час немає вдома.

3. Закрийте на ключ всі двері, вікна, гаражі та прибудови, щоб грабіжникові було важко проникнути в будинок, не привертаючи зайвої уваги. Перевірте всі замки на міцність, намагаючись відкрити двері і вікна зовні. Встановіть замки з міцним ригелем на двері, щоб злодіям було складніше їх зламати.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

4. Забезпечте вихід дверей і вікон на людну вулицю. Зріжте довгі гілки дерев і високі чагарники біля будинку, які можуть допомогти грабіжникам сховатися і залишитися непоміченими.

5. Сховайте цінні речі та не зберігайте їх біля вікон, де їх легко можна побачити з вулиці. Також можна повісити на вікна щільні штори, які не дадуть грабіжникам побачити, де знаходяться ваші цінні речі. Сховайте від сусідів або позбавтеся від коробок, в яких ви купили цінні речі. Наприклад, якщо ви купили якусь дорогу техніку, телевізор або стереосистему, не залишайте коробки на увазі, а краще відразу позбавтеся від них.

Нагадаємо, що астрологи стверджують, що жінок-інтелектуалок у світі не так вже й багато - все тому, що їх розумові здібності безпосередньо не залежать від генетики, а від знаку Зодіаку.

Раніше портал Знай.uа повідомляв про те, що кожна жінка по-своєму бачить ідеал чоловіка, так що вкрай проблематично сформулювати приблизний "портрет", який влаштував би кожну. Але кілька рис характеру і манер поведінки, які дратують кожну жінку, існує.

Також портал Знай.uа повідомляв про те, що астрологи упевнені, що зірки впливають на наше почуття стилю, що чітко можна побачити в образах деяких знаменитостей. Детальніше про це читайте в матеріалі Clutch.