Напевно, багато користувачів мережі вже чули про те, що днями відбувся незвичайний конкурс, який точно вас вразить.

Протягом кількох днів проходив конкурс "Кращі сідниці Бразилії-2018" під час якого журі визначало власницю найпривабливіших форм.

учасниця

Крім того, на сайті конкурсу з'явилися фотографії учасниць, які показали свою пишність із кращого боку.
Як ви здогадались, цей конкурс одразу привернув до себе чимало уваги.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Наприклад, минулого року в голосуванні брали участь більше 17 млн людей. Цікаво, що ключова вимога до учасниць це присутність натуральних форм і природна краса. Бажаючі поборотися за статус власниці найкращих сідниць Бразилії повинні пройти рентгенівське обстеження, щоб підтвердити, що не лягали під скальпель хірурга.

Поки що перше місце в голосуванні займає Алін Юва, чия краса підкорила серця майже 56 тис. глядачів. На другому місці – Дебора Порто, на третьому –Сіда Алвес.

Проголосувати за вподобану учасницю можна, просто клікнувши в поле поруч з її фотографією на сайті конкурсу.
А яка учасниця до вподоби вам?

Нагадаємо, популярна бразильська модель Алессандра Амбросіо відвідала гала-вечір Global Ocean, що відбувся у Монте-Карло.

Як повідомляв Znaj.ua, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати відео з тренування, знявши покалічені роботою ноги крупним планом.

Також Znaj.ua писав про те, що користувачі мережі знають про те, що сьогодні чимало уваги привертається до питання насилля в шоу-бізнесі, зокрема в зарубіжній культурі. Черговою жертвою скандалу стала акторка, зірка серіалу "Усі жінки – відьми" Алісса Мілано.