Дивний випадок стався у звичайний осінній ранок. Нічого не віщувало біди. Завдяки своєму коту дитина залишилася живою.

Пожежа в будинку сталася в кінці вересня, в одноповерховій дачній будівлі. Там знаходився 12-річний хлопчик, який був на лікарняному. Його мама в цей час працювала. Коли почалося загоряння, дитина спала. На допомогу школяру прийшла кішка. Вона розбудила його своїм нявканням і втекла сама.

Після цього хлопчик вистрибнув з вікна. Дитина дивом залишилася живою, постраждалого госпіталізували. Він отримав опіки ніг, а також травми й отруєння чадним газом. Надалі йому належало важке лікування, а після -реабілітація.

Так і не вдалося з'ясувати причини спалаху житла. Тільки пильність кота врятувала свого господаря від смерті. Котик в цій родині тепер точно в пошані і заслуговує на велику миску котячого корму. Якби тваринка не повідомила хазяїна, могла статися трагедія. В цій ситуації винна передусім мати, вона залишила свого неповнолітнього сина без нагляду. За дітей несуть відповідальність їх батьки. Якби мама більш відповідально і свідомо підходила до своїх обов'язки, тоді можна було уникнути такої трагедії. Вже введена кримінальна відповідальність за такий проступок. Мама повинна відповісти за законом. Дитині бажаємо якнайшвидшого одужання!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Знай.иа" повідомляв раніше: двоголовий мутант переполошив вчених: кадри не для слабкодухих. Працівники заповідника у Китаї зафіксували у своєму відеоматеріал одну з власних черепах, яку раніше 3 місяці ніяк не хотіли впускати до іншим представникам цього роду тварин. Проблема полягала в тому, що, істота виявилося мутантом і з появи на світ у нього виявилося 2 голови що поставило в ступор адміністрацію заповідника.

"Знай.иа" також писав: врятувати будь-яку ціну: Ретривер виніс з лісу унікальна істота. Собака після прогулянки в лісі принесла своїй господині незвичайний сюрприз. Ним виявився дитинча коали. Як собака знайшов малюка, залишається невідомим. Чому вирішила врятувати бідну тварину і як догадалсь винести його з лісу - ось вже воістину загадка для багатьох. Відомо лише одне, дитина коали не вижила б без собаки-рятувальники.