Новий серіал по всесвіту "Зоряних воєн" буде називатися "Мандалорець".

Продюсером і автором сценарію 8-серійної картини буде американський актор Джон Фавро, як повідомляє видання Hollywood Reporter.

"Після Джанго і Боба Фетта у всесвіті "Зоряних воєн" з'явився новий воїн. Події в "Мандалорці" стануть розвиватися після падіння Галактичної імперії, але до появи Першого Порядку. Ми будемо спостерігати тяготи самотнього стрільця, який мешкає на околиці галактики, де не діє закон Нової Республіки", - повідомив продюсер у своєму профілі в Instagram.

Мандалорці - могутній народ, який був майже повністю знищений на час розвитку подій в оригінальній трилогії. Вони шанують війни як джерело слави і гордості. В силу різних обставин були найманцями на стороні ситхів або джедаїв або були окремими воюючими.

Найбільш знамениті мандалорці в "Зоряних війнах" - це найманець Джанго Фетті, який виховав свого генетичного клона Боба Фетта як рідного сина, а також став прототипом для війська генетичних клонів Великої Армії Республіки під час Воєн клонів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Але Джон Фавро зазначив, що мова буде йти про іншого мандалорця.

Слід уточнити, що бюджет, витрачений на серіал - приблизно 800 млн доларів, тобто по 100 млн доларів на кожну серію.

"Мандалорець" слід чекати на стрім-сервісі Disney. Конкретну дату прем'єри не уточнюють.

А раніше стало відомо, що зірки світового кіно роздяглися, щоб захистити мешканців морів. Так, в рамках кампанії Fishlove вирішили звернути увагу на надмірний вилов риби і захистити мешканців морів. В оголеній фотосесії взяли участь Крессида Бонас, донька Майкла Джексона, Елізабет Макговерн, Шон Пенн, Бен Лоусон та інші.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що Ратаковскі показала трейлер нової кінокартини.

Також Знай.UA розповідав, що Стівен Сігал потрапив у секс-скандал в Голлівуді.

Крім того, Знай.UA повідомляв про зйомки фільму за романом Жадана.