У мережі з'явився другий офіційний трейлер фільму "Дике поле", який зняли за романом відомого українського письменника Сергія Жадана "Ворошиловград".

"Дике поле" – екранізація культового роману Сергія Жадана "Ворошиловград". Твір у 2010 році отримав премію "Книга року BBC", а у 2014 році на честь десятиліття премії роман був відзначений нагородою "Книга десятиліття".

Також стало відомо, що у новому трейлері грає композиція харківського гурту "Мандри Керуака" на вірш Жадана "Будда". Головну роль в екранізації "Ворошиловграда" зіграв Олег Москаленко. Також у ролях – Руслана Хазипова, Олексій Горбунов, Володимир Ямненко та інші.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато фанатів були вражені новиною про те, що британська акторка Хелен Міррен знову з'явиться на екранах. Як повідомив HBO, в основу чотирьох епізодів картини покладені відносини імператриці з її фаворитом Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк. Відповідно роль імператриці Катерини II дісталася Міррен. Перші костюмні знімки вже опубліковано у Twitter.

У мережі вже з'явилася інформація про те, що серіал буде присвячений останнім рокам життя Російської імператриці, а в основу чотирьох епізодів ляже історія її стосунків з Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк.

Варто нагадати, що зараз у мережі активно обговорюється нова українська комедія "Пригоди S Миколая", яка чудово доповнить різдвяно-новорічні свята. Зазначимо, що у кінострічці знялися українські знаменитості.

Зокрема, Маша Єфросиніна та Василь Вірастюк. Зірки перевтілилися у незвичайні для глядачів образи, які неодмінно запам'ятаються кіноманам. Так, у середу, 3 жовтня, на відеохостингу Youtube з'явився трейлер довгоочікуваного фільму.

Нагадаємо, названо актора на головну роль нового шедевра Стівена Спілберга.

Як повідомляв Знай.uа Поланскі зніме фільм про шпигунство і антисемітизм.

Знай.uа писав, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.