Відома українська співачка Настя Каменських вкотре похизувалась стрункою фігурою в купальнику.

Відповідні знімки з'явились на її Instagram-сторінці.

Наразі відома співачка перебуває на відпочинку в американській Каліфорнії, де зовсім нещодавно презентувала свою нову пісню на іспанській мові під назвою "Peligroso" на одному з місцевих телеканалів.

Крім того вона не забуває радувати своїх прихильників яскравими та гарячими фото з відпочинку в одному лише купальнику. Так, зовсім нещодавно у неї на сторінці з'явились знімки, на яких артистка прхмзувалась хорошою фізичною формою в одному лишень яскраво-рожевому купальнику. Артистка зробила селфі, засвітивши пишні форми та струнку талію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також зірка сфотографувалась під час відпочинку на пляжі. Каменських позувала перед камерою у закритому червоному купальнику. Артистка постала перед прихильниками без макіяжу та з буденною зачіскою, що аж ніяк не повпливали на сексапільний образ зірки.

Разом з тим варто відзначити, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який днями засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве селфі з пишногрудою моделлю. На знімку, який Потап опублікував у своєму Instagram, він позує в компанії світловолосої дівчини з величезним декольте і стрічкою "Міс Земля Венесуела".

Зазначимо, що менш, ніж за добу фотографія зібрала понад 20 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів від шанувальників. Судячи з геолокації, Олексій Потапенко зустрів біляву красуню в аеропорту Маямі. До речі, шанувальники поцікавилися, чому це "Міс Земля Венесуела" з'явилася в такому вигляді в аеропорту. В коментарях також пропонують Потапу "замутити з нею".

"Забери її в Україну", "Замути з нею", "А вона прямо в аеропорту так ходить?", "Потап, твоя Настя найкраща", "Потап, як завжди красавелла", "Це вам не міс Україна", "Льоша, бери на підтанцьовку", "Ох і міс", "Задоволений як березневий кіт", "Оце так баба", "Настя красивіша", - пишуть фолловери Олексія Потапенка в коментарях до селфі.

Нагадаємо, Настя Каменських шокувала фанатів новим образом.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських з Потапом засвітили відверті фото.

Також "Знай.ua" писав, що Потап ощасливив фанатів новиною.

NK — PELIGROSO