Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап порадував фанатів доброю новиною на своїй сторінці в Instagram. Так, знаменитість афішував вихід нової української повнометражної комедії "Скажене Весілля", яку можна буде подивитися в кінотеатрах вже з 4 жовтня. Артист, який грав священика, подякував кожному, хто брав участь в зйомках.

"Завтра в Усіх кінотеатрах України «Скажене Весілля» #найкращакомедіяроку #скаженевесілля , Бери усю родину і посмійся від душі над Нашим Менталітетом! 🇺🇦 Ukrainian support Movies #crazywedding ,особливо приємно ,що MOZGI ENT. @mozgientertainment прийняли участь у фільмі,як Co-Producers ,вітаю @gorovaya_irina з відкриттям нової галузі для нас, а наші виконавці заспівали саундтрек «Промінь» Mozgi Allstars @mishvirmish @positiff @nadyadorofeeva @d.vadya_mozgi , а також мені випала нагода заспівати з @olegg.vynnyk “Найкращий День» , який вже розриває танц майданчики на весіллях. Велика честь і нагода попрацювати над україномовним матеріалом випала мені,коли мене запросили стати Музичним Продюсером стрічки і ми навіть випустили саундтрек на всі music платформи! Дякую скаженій групі продюсерів @gorbunovyuriy @irynakostyuk.mavkamovie і Сергій Сазановський і Вдалих Вихідних,а вам гарного настрою і перегляду!", - поділився емоціями Потап. Фолловери ж відзначили, що хочуть якомога швидше побачити фільм і похвалили Олексія за українську мову.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.

А ще рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.