Напевно, ви вже звикли до того, що українські зірки дуже часто обирають вбрання, які ледве прикриває тіло.

Однак нещодавно Настя Каменських перевершила всіх.

В мережі з'явилось фото, на якому вона позує в сукні, що складається лишень з чорного боді і сітки поверх нього.

Як можна побачити, це вбрання лишило оголеною більшу частину тіла співачки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

В мережі одразу з’явились негативні відгуки щодо образу співачки:

"Накидка від мух", "Якщо ти зірка то хоч бомжа роздягни...", "Стиліста пора міняти, плаття жахливе", "Знову труси за сукню видати намагаєшся?".

А що ви думаєте з цього приводу?

До слова, зірки українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських перебувають у романтичних стосунках.

У цьому на сто відсотків впевнені їхні прихильники, пише Рoliteka.

Уся справа у неоднозначних фото, які вони публікують у Instagram із сонячного Майамі, що в американському штаті Флорида.

І хоча у аакаунтах зірок останнім часом немає спільних знімків з Майамі, проте в ЗМІ з’явилося спільне фото зіркового дуету з такою геолокації.

Це наштовхнуло спостережливих шанувальників на думки про те, що Потап і Настя не просто друзі і колеги. Фанати впевнені, що, незважаючи на творчу паузу в дуеті, зірки перебувають у романтичних стосунках. Хоча самі Настя Каменських і Олексій Потапенко в один голос спростовують такі чутки.

Інформація про роман між виконавцями просочилася у ЗМІ влітку, адже літні канікули зірки проводили разом. На їх сторінках в соцмережі з’являлися окремі фотографії, але із загальною геолокацією – Італія.

Уважні фанати вважають, що на деяких фото Потапа і Насті присутні однакові пейзажі. До того ж шанувальники припустили, що зірки фотографували один одного на одній і тій же яхті.

Тому нові спільні фото з Майамі усе більше підігрівають фантазію фанатів і породжують нові чутки про справжні стосунки знаменитостей.

Нагадаємо, епатажна російська телеведуча та блогер Олена Водонаєва не перестає підігрівати цікавість фанатів епатажними та відвертими витівками.

Як повідомляв Znaj.ua, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що нещодавно повернулася в Київ.

Також Znaj.ua писав про те, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.