Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Майямі і показала яскравий кадр з ресторану. Так, артистка позувала у відвертій сукні з глибоким декольте, а фанати помітили, що Настя набрала зайвих кіло.

За добу кадр зібрав 80 тис. лайків, однак шанувальники розділилися на два табори. "боже, як розтовстіла ((", "П'яна вже", "Старо виглядаєш", "Така поза ніби радикуліт)", "Задовбало Ваше самозамилування", "Чесно-ти кабан.", - обурювалися одні. Інші ж відзначили, що Каменських виглядає просто відмінно і почали розхвалювати її вбрання і фігуру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.