У соціальних мережах регочуть над фотографією освіжувача повітря, який носить "горду" назву "Православний". Ще більше сміху викликає "ладановий" аромат цього освіжувача. Зазначимо, фото є архівним (з'явилося десь після 2010 року). Очевидно, що воно було зроблено з допомогою цифрового редагування. Але такий освіжувач цілком можливо може з'явиться в Росії.

Знімком поділився користувач з ніком "Двоголовий Кургінян" в Twitter. "Святий дух патріарха Кирила..." - написав у своєму пості він. Фотографію почали активно коментувати користувачі соціальних мереж.

"Є анекдот "Іванов відкрив книгу в магазині і за звичкою почав ср*ти". Так само буде і з церквами – коли звикнуть до запаху ладану в туалеті", "Православ'я головного мозку", "Так ось де російський дух?! Ось де Руссю пахне!", "Не інакше так спонсорувалися їх мерси", "Туалетний папір теж православний? Для іудейських, припустимо, ж*п не підходить?", "Корпорації РПЦ потрібно ж якось заробляти на палаци і яхти", "Може бути, вони переживають, що не можна на горілку поставити свій лейбл. На кагорі багато не заробиш", - пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялося, що в мережі регочуть над "пам'ятником" Захарченко в Донецьку. Ліквідованому в Донецьку ватажкові т. з. "ДНР" Олександру Захарченко і його охоронцю В'ячеславу Доценко встановили пам'ятний камінь, от тільки правопис підвів. Про це написав у Twitter лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, якого російські ЗМІ називають "Доктор Смерть". Він вказав на слово "загинув" на написі, пояснивши, як повинно бути правильно.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"У Донецьку на місці "утилізації" Захарченко та Доценко урочисто поставлений "пам'ятний камінь" з помилкою в дієслівному числі. За правилами – "загинули". Адже дохлих особин все-таки дві. Чи мається на увазі, що орк – і людиною не був, навіть для своїх?", – написав Чернов.

Нагадаємо, у мережі висміяли новий маразм чорношкірого бойовика "ДНР".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Путін з'явився на жіночому форумі і став посміховиськом в мережі.

Також портал "Знай.uа" писав, що соцмережі регочуть над "орденоносним" путінським козачком.