Незвичайне відео з'явилося в соцмережах Британії. Турист подорожував на каяку вздовж узбережжя Корнуолла, коли поруч з'явився тюлень. Тварина виявилася на рідкість доброзичливою і спробувала забратися на каяк, щоб ближче познайомитися з мандрівником.

Останній розповів про незвичайну подію: "Тюлень підплив до всіх учасників групи і чомусь вибрав мене. Він наполегливо намагався вилізти мені на коліна".

Раніше ми писали, що біля узбережжя Нової Зеландії каякерів Кайл Маліндер отримав по обличчю восьминогом від тюленя. Відео дивного інциденту він показав у своєму Instagram.

За його словами, він відправився в сплав разом з друзями. Під час тестування камери GoPro, вони помітили бійку тюленя з восьминогом. Коли група захотіла підплисти ближче, тварини самі наблизилися до них.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І тоді тюлень вистрибнув з води і вдарив спортсмена восьминогом по обличчю.

"Так, мені врізав по обличчю восьминогом тюлень", - підписав відео чоловік.

Також ми писали, що мережу потрясла мила сутичка кота і тюленя, відображена випадковими перехожими. Відповідне відео опублікував у своєму Twitter-акаунті користувач Molly Cats.

На ролику можна побачити, як кіт наближається до тюленя і кілька разів б'є його по морді лапкою. Після такого нахабства "потерпілий" витягнувся в струнку і покотився у напрямку до водойми.

Публікація тваринної бійки зібрала понад 255 тисяч лайків, 113 тисяч ретвітів і три тисячі коментарів.

Також ми повідомляли, що в Іспанії стався дивний і водночас кумедний випадок. Стало відомо, що лікарі витягли китайську черепаху з статевих органів жінки, яка до цього зверталася до лікарні зі скаргами на болі.

Варто відзначити, що пацієнтка не може згадати, яким чином ця рідкісна тварина потрапила всередину її тіла. Про незвичайний медичний інцидент написало видання ABC.

Нагадаємо, битва кота з тюленем прогриміла на весь світ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" величезна черепаха окупувала причандали британки.

Також раніше потал "Знай.uа" писав про те, що дикі косатки накинулися на маленького китеня, але тут прийшла несподівана підмога.