З настанням холодів душові кабіни втрачають свою актуальність, жінки мріють після складного робочого дня пірнути в ванну з пухнастою пінкою і ароматними добавками. Ми вивчили питання правил водних процедур у ванні грунтовно, щоб ти змогла насолодитися процесом виключно з користю для здоров'я, повідомляє Clutch.

Гаряча ванна під час застуди

При застуді так і хочеться полежати в теплій чи навіть гарячій ванні для зігріву. Про користь такої процедури лікарі досі продовжують суперечки. Одні категорично проти такого методу боротьби з недугою, інші навпаки прописують пацієнтові тепле купання. Єдине, в чому сходяться експерти, занурення в гарячій воді може нашкодити організму. Якщо приймати ванну під час застуди, то тільки в теплій воді і не більше 10 хвилин.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Яку ванну можна приймати при гінекологічних проблемах

Коли діагностовані такі проблеми, як кіста яєчників або міома матки, приймати гарячу ванну категорично протипоказано.

При будь-яких проблемах з жіночим здоров'ям, перш ніж приймати ванну з добавкою, порадься з лікарем.

Як довго можна ніжитися у ванні

Твоє здоров'я в нормі і з настроєм все добре, значить, можеш сміливо приймати ванну не більше 20 хвилин. Пам'ятай, чим довше ти лежиш в теплій ванні, тим більше твоє тіло втрачає захисний шар.

Пити чи не пити лежачи у ванній

Лікарі попереджають, що поєднувати спиртне і купання небезпечно для здоров'я. Серцево-судинна система і так перебуває в певному стресі, алкоголь підливає масла у вогонь. Тобі може стати погано — запаморочення, перепади тиску, аж до втрати свідомості.

Чим небезпечно приймати гарячу ванну чоловікам

У тому випадку, якщо ти вирішила прийняти ванну разом зі своїм чоловіком. Пам'ятай про те, що на чоловічому здоров'ї гаряча ванна позначається несприятливо.Така процедура значно знижує рух сперматозоїдів, та і власне вихід самої сперми. Як результат, у чоловіка збільшується ризик виникнення безпліддя.

Нагадаємо, які звички зістарять вас в молодому віці.

Раніше Знай.uа повідомляв, чим загрожують жінкам тривалі перерви в сексі.

Знай.ua писав, вчені розповіли, як інтим впливає на старіння.