Житель Перу, переглядаючи Google-карти свого міста, випадково виявив знімок закоханої парочки на якому, як з'ясувалося була його дружина.

Про це інформує видання The Mirror.

Так, перуанець викрив дружину в зраді за допомогою Google Maps.

карти

Чоловік вибудовував для себе маршрут і скористався тривимірною панорамою. На одному зі знімків чоловік побачив парочку, що мило обіймалась, сидячи на лавці посеред міста. Незважаючи на те, що обличчя у людей були невпізнавані, чоловік упізнав одяг, саме такий носила його жінка.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На фото можна побачити, як якийсь чоловік лежить на колінах у жінки. Також повідомляється, що знімок був зроблений ще в 2013 році.

Чоловік за допомогою цього знімка змусив дружину зізнатися у зраді, згодом після цьог випадку пара розлучилася.

Google-карти допомогли знайти зниклий малайзійський боїнг

Боїнг 777 Malaysia Airlines, який зник з поля зору в 2014 році нарешті вдалося знайти на оновених Google-Maps.

Так, виявилось, що повітряне судно розбилось у лісах Камбоджі. Втім залишається багато питань, які дещо не сходяться з тими фактами, які відомі про літак.

Нагадаємо, випадкові люди зі всього світу, які потрапили на Google-Maps стали зірками мережі. В одному місці зібрали найкмедніші знімки та ще кумедніше те, що люди на них роблять.

Як повідомляв раніше Знай.ua, компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps. Таким чином компанія планує зменшити кількість жертв від стихійного лиха, включаючи землетруси, виверження вулканів і тайфуни.

Також Знай.ua писав, що Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих окуляр AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.

Дивіться: Коли Google-Maps врятували людям життя