Воістину чудовою фотобомбою поділилися дві дівчини МакКейла Томас і Белла Шмідт - пара з Лонг-Біч, штат Каліфорнія. Відповідну публікацію вони зробили в Twitter.

Спочатку пост замислювався, як миле послання МакКейли своїй дівчині, з якою вони відзначили річницю. Пара разом вже 1,5 роки.

"Святкування 1,5 років з любов'ю всього мого життя", - написала МакКейла.

Проте популярність милий знімок з прою, що цілується в свою річницю придбав зовсім не з-за головних героїв. Пікантності знімку додали фонові персонажі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Справа в тому, що абсолютно сторонні чоловіки помітили, як дві дівчини цілуються і позують на камеру. Вони швидко зрозуміли, що теж потрапляють в кадр і вирішили повторити за ними.

Судячи з реакції в соціальних мережах, витівка вдалася. Примітно, що сама МакКейла, коли публікувала фото, не помітила двох пристрасних персонажів на задньому фоні.

Публікація з подвійним поцілунком швидко розлетілася по мережі і мила фотобомба буквально підкорила серця коментаторів. Які, звичайно, з гумором оцінили, посил хлопців на задньому фоні.

"Ця супермила фотобомба гріє моє маленьке гейское серце", "те, що робить цей знімок чудовим – двоє хлопців на задньому плані", "це приголомшливо", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, найпоширеніші міфи про секс, які заважають нам жити. Навіть у XXI столітті в головах багатьох людей засіли безглузді міфи про секс, які псують життя і не дають насолоджуватися відносинами в повній мірі.

Як повідомляв "Знай. ua", Бог – лесбіянка: Кара Делевінь у фраку на королівському весіллі розтривожив усіх. Кара Делевінь стала зіркою на королівському весіллі принцеси Євгенії.

"Знай. ua" писав про пір'я, вирізи, леопардовий принт та хутра: найяскравіші образи зірок на королівському весіллі. Гості вразили різноманітністю нарядів.