Колумбійська компанія під назвою Sex Island придумала абсолютно новий вид "шикарного чоловічого відпочинку".

Компанія пропонує туристам відпочинок на приватному острові з вельми цікавим пакетом послуг "все включено". До нього входить необмежене харчування, алкоголь та інтимні послуги. Про це пише Viva Lifestyle And Travel.

Так, 30-ти мандрівникам пропонують відпочити в оточенні 60 дівчат. Тур, який заплановано на 24-27 листопада, обійдеться в п'ять тисяч доларів. Інформації щодо дії на острові картки киянина поки немає. Свій бізнес колумбійці називають "першим еротичним курортом".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На сайті компанії описані його переваги:

"Екзотичне місце в тропіках, потопаюче в зелені, рай з усіма зручностями, де ви зустрінете гарячих красунь, де у вас буде час тільки для задоволень, щастя, для життя, про яке ви завжди мріяли", - заявляють співробітники компанії.

На цьому ж сайті ви знайдете розцінки за можливість побувати в раю. Наприклад, пакет Silver за $1199 включає в себе сніданки, обіди та вечері, катання на конях, користування полем для гольфу, спа-процедури і секс утрьох.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями онук Алли Пугачової Микита Пресняков поділився інтимними подробицями особистого життя в ефірі одного з російських телеканалів. Микита розповів, що перші два роки відносин він і його майбутня дружина Олена не займалися сексом.

Варто нагадати, що відома телеведуча програми "Ранок з Україною" Світлана Катренко знялася в ніжній та чуттєвій фотосесії і повністю оголилася для легендарного чоловічого журналу Playboy. Фотографував телеведучу фотограф Дмитро Баранов. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Світлана показала, як насолоджується кожною миттю ранку. Вона постала перед камерою в еротичній напівпрозорій білизні і зовсім без неї. Ведуча позувала на ліжку біля вікна прикрившись тюллю.

Нагадаємо, фотографія з лесбіянками підірвала інтернет. І все через геїв.

Як повідомляв Знай.uа гола шаманка показала на камеру рольові ігри, 18+.

Знай.uа писав, обмовлений божевільний: яким Калігула був насправді.