Кілька днів тому мережу підірвав відеозапис, зроблений жителем канадської провінції Саскачеван

Про це пишуть "Новини Планети".

Чоловік виклав унікальне відео в мережу. Як виявилося, йому вдалося зафіксувати цікавий об'єкт. Канадець спершу подумав, що він зняв НЛО. Після дискусій в мережі і неодноразового перегляду ролика визначили, що мова йде про астероїд. Неймовірно, але чоловік зміг зафіксувати унікальне явище на свій смартфон, просто прогулюючись на вулиці вдень.


Спочатку в мережі навіть розгорівся скандал, оскільки багато хто не вірив у його справжність. Вчені теж заперечували цей факт. Були користувачі, які все-таки повірили автору і здивувалися, наскільки унікальні речі можуть бути близькі до нас.

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Ортодоксальні вчені не вірять в заяву, оскільки падіння астероїда призвело б до катастрофи. Найімовірніше, він міг би зачепити не тільки Селену, але і Землю. Це могло б призвести до загибелі людства, тому погодиться з гіпотезою досить складно.


Інші теоретики не заперечують, що планети піддаються вторгнення комет і астероїдів. Вони адаптувалися до цього і справді можуть витримувати подібні космічні явища. Хто з них прав, складно судити. Нам лише залишається спостерігати за подібними картинами і робити власні висновки.

Нагадаємо, ранее вчені розкрили жахливий сценарій загибелі людства.


Як повідомляв портал "Знай.иа" страшна лавина поховала живцем десяток людей.

Зараз вже відомо, що серед загиблих були відразу п'ять альпіністів з Південної Кореї і чотири супроводжують гіди з Непалу.

У свою чергу організатор експедиції розповів, що трагедія сталася через лавини, яка накрила табір, який розташовується на горі Гурджі Химал у західному Непалі.


"Знай.иа" писав, що гамбургери, йогурт і хліб вбивають нашу планету: дізнайся, чому.