Величезне значення для перших леді має зовнішній вигляд. Адже до їх фігур спрямовані погляди мільйонів людей. Повідомляє Clutch.

Яких правил у харчуванні дотримувалися дружини президентів в минулому столітті і сьогодні, давайте дізнаємося.

Жаклін Кеннеді

Жаклін була мініатюрною леді і завжди боялася зайвої ваги. Перша леді намагалася тримати свої пориви до смачної і шкідливої ​​їжі під контролем. В її меню постійно були овочі, фрукти, м'ясо, яйця, нежирні сорти риби і виключно фермерські молочні продукти.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На сніданок часто їла яйця, в обід нежирне м'ясо, а ввечері - маленька порція салату.

Також у Жаклін існував розвантажувальний день - одна пляшка шампанського за добу і більше нічого. Однією з примх дружини американського президента було поїдання морозива у ванній.

Грейс Келлі

Княгиня Монако обходила стороною всі дієти. Головне правило Грейс Келлі - харчуватися помірно і тільки корисними продуктами. Харчування княгині було збалансованим, не виключено, що у формуванні меню їй допомагали професіонали.

Вона також назавжди відмовилася від цукру.

У раціоні Грейс Келлі були корисні вуглеводи. Якщо хліб, то тільки з цільних зерен, якщо рис, то будь-якого виду, крім звичайного білого.

Карла Бруні

Дружина екс-президента Франції Ніколя Саркозі, дуже уважно ставиться до свого раціону і не дає собі поблажок. Вона вважає за краще свіжі овочі і ягоди, якісні молочні продукти і тільки дорогі види риби і морепродукти.

Вранці Карла може з'їсти мюслі або іноді побалувати себе хлібом з висівок з тонким шаром вершкового масла. А її головне секретне блюдо стрункості - це чудо-коктейль з петрушки. Його вона випиває щодня по одній склянці.

Меланія Трамп

В її меню проскакують шкідливі продукти, навіть солодкі газовані напої є, але це виключення з правил. Меланія ніколи не зраджує своєму здорового сніданку, вівсянка або смузі з фруктами і ягодами - правильний початок дня.

Якщо вранці вона їсть завжди щось корисне, то в обід може дозволити собі поласувати куркою з сиром. Це її улюблене блюдо.

Важливе правило - багато рослинної їжі і достатню кількість рідини в день. Також в її арсеналі є коктейль молодості і краси з лимона, м'яти і пшениці.

Марина Порошенко

Дружина президента особливо не поширюється про свій раціон. Але дотримується засад правильного харчування.

При цьому Марина Анатоліївна турбується не тільки за свою фігуру, а й за здоров'я дітей нашої країни. Вона підтримує ініціативи щодо запобігання ожиріння серед маленьких жителів України.

Як справжня українка, перша леді хороша господиня і готує млинці на Масляну і улюблене блюдо чоловіка - гречку з домашньою котлетою.

Нагадаємо, Принц Гаррі і Меган Маркл пережили сильний стрес в кінці минулого місяця.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, онука Єлизавети II і спадкоємиця трону вийшла за колишнього офіціанта.

Також портал "Знай.uа" писав, поради всім жінкам від принцеси Голлівуду Одрі Хепберн.