У новому епізоді мультсеріалу "Повернення в Простоквашино" глядачі побачать нового героя - Бобра. Тим, хто дивився радянську класику, цей милий персонаж повинен був добре запам'ятатися.

Появу Бобра анонсував у своєму Instagram сам пес Шарик.

Старий новий герой вже рятував Шарика з води. За пригодами Бобра можна буде спостерігати вже 10 листопада, коли світ побачить нову серію "Повернення в Простоквашино".

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явився уривок з майбутнього сезону "Сімпсонів", в якому Гомер критикує фільми DC.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Кожен раз, коли я бачу логотип DC, я зазвичай засинаю", - говорить Гомер Сімпсон.

"Мабуть, у нових серіях буде камео Галь Гадот", - прокоментували фанати і додали, що фраза Гомера є прозорим натяком на зміст майбутніх серій.

Крім того, компанія Netflix представила трейлер довгоочікуваної мульт-прем'єри від творця "Сімпсонів" і "Футурами" – серіал під інтригуючою назвою "Розчарування".

Відеоролик вже доступний на YouTube-каналі компанії.
Режисер Метт Гроунінг в новому творінні показав проблеми, з якими люди стикають і в реальному житті.

За сюжетом, прямо зі свого весілля принцеса втікає разом з ельфом і чортом, щоб "самостійно обирати свою долю". На своєму шляху вона буде багато подорожувати і навіть "працювати м'ясником" в зоомагазині.

Прем'єра фільму запланована на 17 серпня 2018 на телеканалі Netflix.

Нагадаємо, режисер відомого серіалу "Доктор Хаус" Брайан Сінгер буде знімати фантастичний бойовик.

Раніше Знай.ua повідомляв, нове творіння студії Disney порадує маленьких шанувальників. На екрани скоро вийде передісторія мультфільму "Ральф проти інтернету".

Також Знай.uа писав, що стрімінговий майданчик Netflix почав роботу над ігровим серіалом "Аватар: легенда про Аанга".