Для початку очистіть свій шкаф, щоб ви дійсно могли бачити, що у вас є, і не відчувати сум'яття кожен раз, коли ви туди йдете.

Інвестуйте в один крутий жакет. Його перевага в тому, що він поєднується практично з будь-якою базовою річчю і робить образ яскравим і стильним.

Коротку куртку можна однаково добре поєднувати з джинсами, сукнями та спідницями. До того ж, зараз на ринку багатий вибір моделей з еко-шкіри, які не шкодять навколишньому середовищу.

Образ – це не тільки одяг, але ще макіяж, зачіска, аромат та інше. Восени краще використовувати більш темну губну помаду. До холодного часу року ідеально підійдуть всі відтінки червоного матового відтінку. Вони зроблять образ тепліше і яскравіше. Однак такий крок спрацює тільки в поєднанні зі стриманим макіяжем.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зміна аромату в холодну пору року вдало доповнить новий образ. Так, краще вибирати квітково-пудрові композиції з східними прянощами. Теплі і чуттєві вони ідеально підійдуть для осені та зими.

Яскраві літні лаки залиште до кращих часів. Варто звернути увагу на глибокі і насичені відтінки. Нейтральними вважаються бардовий і сливовий, вони доречно будуть виглядати практично з будь-яким одягом.

Вибирайте одяг з тканини середньої щільності. Проте варто пам'ятати, що твід, оксамит, замшу і хутро варто вибирати в нейтральних відтінках. Вони зроблять образ гармонійним. До того ж, такі речі досить універсальні і ви зможете їх використовувати в безлічі образів.

Вузький довгий шарф – ретро-аксесуар, який неймовірно популярний в цьому сезоні. Його варто обернути навколо шиї, як чокер, а кінці залишити вільними. Це додасть елегантності вашого стильного образу.

Нагадаємо, приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою. Особливо полюбилися жіночні сукні Beyonce, Мадонні, Кім Кардашьян, Орнелла Муті і Дитя фон Тіз.

Як повідомляв "Знай. ua", топ-8 найстильніших пар взуття. 8 гарячих трендів цього сезону.

"Знай. ua" писав, що предмети гардеробу, які зроблять тебе товщі. Такий одяг краще викинути.