1. Стійте ближче до середини судна. Середина має менше руху, ніж ніс корабля і корми, таким чином розгойдування помітно зменшиться, і хвороба перенести набагато простіше. Знайдіть місце, де можна посидіти і відпочити на палубі посередині круїзного судна, і зробіть кілька глибоких вдихів свіжого повітря. Це допоможе, але не позбавить від хвороби.

2. Подивіться на горизонт. Лінія горизонту завжди буде з'являтися знову на тому ж місці. Ваш мозок заспокоїться і відправить сигнал свого внутрішнього вуха. Вухо відповідає за заколисування, і в спокійному стані вас ніколи не заколисує.

3. Їжте легку їжу. Їжа на круїзному судні може бути привабливою, однак, вам потрібно дотримуватися простих продуктів, таких як крекери і хліб. Не варто набивати живіт м'ясом і рибою, тому що це тільки посилить ситуацію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

4. Візьміть імбир в капсулах або з'їжте імбирного печива. Імбир є природним засобом від нудоти. Імбир в капсулах і печиво повинні містити реальний імбир, а не штучний імбирний ароматизатор. Не забувайте про це приємне лайфхаке.

5. Прийміть ліки. Існує безліч ліків, які можна придбати перед поїздкою, або отримати від лікаря на судні для лікування морської хвороби. Пластирі від нудоти забезпечують тимчасове дію ліків. ТАк що при появі нудоти варто звернутися до лікаря судна.

Нагадаємо, що дослідники з Каліфорнійського університету з'ясували, від чого залежить тривалість відносин. Про це Читайте в матеріалі Clutch.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що для того, щоб змінити свій образ, необхідно виконати декілька речей. Приміром, для початку очистіть свою шафу, щоб ви справді могли бачити, що у вас є.

Знай.иа писав, що всі ми знаємо, що чисто і охайно не там, де прибирають, а там, де не смітять. Ці лайфхаки допоможуть залишатися охайним і чистим, а також підтримувати чистоту в домі.