Топ-менеджери "Роснефти" в першому кварталі 2017 року отримали бонуси в розмірі 1,5 мільярда рублів. Таким чином середныій сумарний розмір річних бонусів складе близько 3 млрд рублів.

Про це свідчать дані звіту компанії.

Цього року премія у сто разів перевищила аналогічний бонус минулого року. Тоді топ-менеджменту заплатили лише 14 мільйонів рублів премії.

Таку значну премію обґрунтували успішними угодами компанії, серед яких: купівля у держави "Башнефти", а також продаж інвесторам 19,5% акцій "Роснефти".

Кому саме дістануться премії не сказано.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, "Роснефть" купила 50,08% "Башнефти" в жовтні за 329 млрд руб., збільшивши частку до 69,3% голосуючих акцій. Про продаж 19,5% "Роснефти" за 10,2 млрд євро (692,4 млрд руб.) стало відомо 7 грудня, угоду закрили 3 січня.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", нафтовій компанії ExxonMobil заборонили починати спільні проекти з "Роснефтью" в обхід санкцій.