Часто люди в літаку стають особливо нервовими, і в цьому немає нічого надприродного. Виснажливий переліт, тривале очікування, закритий простір на висоті 10 000 м над землею і інші дратівливі чинники здатні кого завгодно вивести з рівноваги.

Але одним з найжахливіших факторів в авіаперельотах є, звичайно ж, ті, хто летить разом з нами. Особливо, якщо вони забувають про елементарну ввічливість.

Дослідники провели щорічне опитування мандрівників і з'ясували, що найбільше дратує їх в поведінці інших пасажирів літака. Питання задавалися респондентам, які часто літають і користуються послугами різних авіакомпаній.

Дві третини пасажирів найбільше побоюються того, що сидить поруч чоловік спробує заговорити з ними. Тому, якщо ви раптом вирішите мило поговорити з незнайомцем, устроившимся у сусідньому кріслі, пам'ятайте, що є тільки один шанс із трьох, що ви не найгірший його кошмар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

32% опитаних переконані у необхідності заборони сидінь відкидаються на всіх рейсах без винятку.

Однак 12% людей зізналися, що ніщо не зупинить перед тим, щоб зручно розташуватися в розкладеному кріслі, навіть вагітна жінка на задньому сидінні не стане їм на заваді.

Ноги без взуття на спинках і не тільки давно стали частиною нічних кошмарів стюардес. На таку нетактовність, як волосся або ноги в зоні свого посадкового місця пасажири не тільки скаржаться стюардесі, але і показують таких "героїв" в мережі.

Повний список найбільш дратівливих типів авіапасажирів:

Надто багато заграє і фліртує — 13%

Надто часто використовує туалет — 24%

Роздягається (знімає взуття, шкарпетки і т. д.) — 26%

Пара, яка не припиняє обніматися і цілуватися ні на секунду — 26%

Постійно хапається за спинку сидіння — 27%

Дуже любить поїсти — 30%

Заштовхує свої сумки в перше ж вільне місце — 32%

Відкидає сидіння — 32%

Нагадаємо, новинка від Panasonic позбавить вас від докучливих співробітників. Дизайн-студія Future Life Factory, яка входить в Panasonic розробила пристрій для захисту працівників опенспейсов від зовнішніх перешкод.

Як повідомляв "Знай. ua", у Трампа нарешті послали авіацію в Україну. Американські чиновники довго думали і вирішили змінити свою позицію.

"Знай. ua" писав, щоотни пасажирів стали "заручниками" в столичному аеропорту. Близько 200 пасажирів застрягли в аеропорту.